Az alábbi méretekkel milyen az alakom szerintetek?
Méreteim centiben:
-mell: 84
-has: 62
-csípő: 81
Magasságom: 164 cm
Súlyom: 49 kg
Nagyon rosszak ezek az arányok szerintetek?
28/N
Ebből semmit nem lehet leszűrni. Amúgy az összkép a fontos.
Képet csatolnál?
Te jó ég, mi van itt egyesekkel...
Semmi baj nincs az alakoddal, a számok alapján homokóra, vagy körte alkat lehetsz, attól függően, hogy ha növekszik a súlyod, hova mennek a plusz kilók. Ha nem tetszik, amit látsz, akkor tornázz, szedj fel egy kis izmot, formásodj. Fogyókúrára biztosan nincs szükséged.
Egyébként ne haragudjatok már kedves korábbi hozzászólok, de mi alapján gondoljátok, hogy a kérdező "alulfejlett kislány" úgy, hogy a dereka 20 centivel vékonyabb, mint a csípője, vagy a melle...? Nekem pár centivel térnek csak el az adataim pluszban, derék téren pedig ugyanennyi vagyok, és elég nőies alakom van, kerek fenekem, B/C-s melleim (havi környékén C, amúgy inkább B). Lapos, majdnem kockás has mellé furán is néznék ki D-s mellekkel, vagy 100-as csípővel. Mégis miért jó bántani a másikat ilyen stílussal? Valószínű, hogy a kérdező elégedetlen magával, így inkább tanácsot kellene adni, nem még jobban bántani.
Pontosan ugyanolyan mint én!!!:D
Csak nekem a derekam vékonyabb,kb 57 centi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!