Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valakinek mindenhol van...

Ha valakinek mindenhol van súlyfeleslege, akkor miért a melle fogy le először?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy először onnan fogyunk le, merthogy nagy része zsírszövet. Igen, de ha mindenhol máshol is van felesleg, akkor miért pont onnan?
2010. júl. 31. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ott szinte más nincs, csak zsir, mi olyan komplikált ? A lábadat nem tiszta zsir alkotja, még van izom is, ahogyan a kezen és a deréktájékon is.
2010. júl. 31. 17:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biológus, de szerintem a mellben sem csak zsír van, hanem mirigyes állomány is.
2010. júl. 31. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondják igen, hogy a mell fogy le először, de akkor én valami ritka egyed lehetek mert -27kg után a mellem ugyanakkora. Fene se tudja, hogy van ez, gondolom genetika, máshol sok zsír volt rajtam, onnan lement, melltartókban meg ugyanazokat hordom mint fél éve, majdnem 30kg-val nehezebben.
2010. aug. 1. 10:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Uhh, de jó neked, tényleg szerencsés vagy. :)
2010. aug. 1. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!