Túledzettség,kevés ch bevitel?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik túlzásba vittem a mozgást és mellette kevés ch-t vittem be. Ez kb 3 honapja tart, de a héten rosszul lettem. Szedülés, àjulás közeli állapot, gyengeség, egész napos fáradtság. Tanultam az esetből. A kérdésem az lenne, hogy más is érzett már ilyet? Meddig tart ez? Nekem már 4 napja tart a gyengeség. Milyen multivitamint ajánlotok? Kevesebbet fogok mozogni és több ch-t fogok enni.2020. jún. 13. 15:13
1/2 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen. Én versenyszerűen lovagolok. Sokszor volt olyan, hogy az ájulás szélén szedtek le a lóról, mert nagyon kevés ch-t vittem be én is. Azóta jobban odafigyelek erre és edzés előtt beviszek valami gyorsan felszívódó ch-t tartalmazó nasit.
2/2 anonim válasza:
Mennyi az a kevés ch? Nekem furcsa, hogy 3 hónapig nem volt vele bajod, most meg hirtelen igen. Lehet, hogy nem a ch-val van a gond, a túl sok edzés viszont tényleg nem jó.
Az, hogy milyen vitamin kellene, az eddigi étrendedtől függ, így nehéz megmondani. Leírhatnád, eddig miket ettél, hány kalóriát, milyen makrókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!