Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le szeretnék adni egy pár...

Le szeretnék adni egy pár kilót! Akinek sikerült tudna tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Szóvaal... Akinek már sikerült kérem hogy ossza meg velem. Akár priviben akár itt...

2020. jún. 9. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
31%

1) imf = időszakos böjt (14/10, vagy 16/8, vagy 18/6)

(-12 kg)

2) 3 erőnléti és 2 kardió, 2 pihenő nap fél évig. Mellette Drugs Bunny-felé diéta.

(-37kg)

3) 4 hetes teljes cukor és fehér liszt diéta (-6kg)

4) bringával munkába járás (-10 kg)

Rengeteg diéta és fogyási módszer van. Mindegyik más. Egy közös van bennük: egyik sem gyors. Legtöbbjükre az is érvényes, hogy ha beválik, hosszú távon fenntartható az eredmény egy energiát adó elfoglaltság mellett (pl mozgás)

Remélem más is ír, neki mi vált be és lesz miből válogatni.

Ami nekem nem vált be az a paleo és a teljes ch (szénhidrát) elhagyásos diéta. Másnak meg ez válik be.

2020. jún. 9. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

recept heti 2 kiló leadáshoz:

- reggelire + vacsorára diétás shake por (tescoba rossmanba meg egyéb helyeken találsz, jó az olcsó is) + multivitamin tabletta

- ebédre saláta kevés csirke hússal vagy hallal vagy ha akarod zöldséggel

ezt MINDEN NAP

heti 5x konditerem és 1000 kalóriát égess el futópadon ami súlyodtól függően kb 20 perc gyalog 5,5 km/h sebességgel és 60-70 perc kocogás 8km/h sebességgel majd 10 perc gyalog levezetés szép lassan

Az egésznek az a háttere, hogy megpróbálsz kb 2000 kalória deficitet elérni minden nap, amivel 7 nap alatt 14000 kalória összesen, ami kb 2 kiló. Ha nem vagy nagyon elhízva akkor mondjuk 1,7 - 1,8 kilót simán leadsz a 2 helyett.

Én ezzel óramű pontossággal 2 kilót fogytam hetente. Elég spártai megoldás de ha tényleg csak egy pár kilót akarsz leadni akkor 3 hétig ki lehet bírni. Ennél gyorsabban ép ésszel már nem lehet fogyni, már erre is húznák a szájukat legtöbben, valaki tuti le fogja osztani az észt, hogy mekkora hülye vagyok, de kit érdekel.

2020. jún. 10. 00:21
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Kalóriadeficit. Számtalan online kalkulátor van, ami megmondja neked a saját értékeid alapján, hogy mennyi kalóriát kell ahhoz fogyasztanod, hogy X kilót fogyj egy héten. Én így adtam le (eddig) 15 kilót. Plusz mozogj valamit, ami jól esik, legyen ez futás, otthoni tornázás, konditermi edzés, bármi. A fentiekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy kérlek szeresd annyira a testedet, hogy nem sanyargatod magadat. :) Jól lakva és jókat étkezve is le lehet fogyni, nem kell szenvedni és éhezni. A tested megbosszulja, hogyha nem bánsz vele szépen.
2020. jún. 10. 07:57
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Ahogy a 3-as is írta, deficit + mozgás. A deficit 500 kcal mennyiségben ideális. Ha ennél nagyobb, akkor formátlan, zsíros leszel a végére, hiába mutat kevesebbet a mérleg. Fontos még az ételek minősége is. Persze, ez nem azt jelenti, hogy csak "tisztán" kell étkezni, de legalább az ételeid fele ilyen legyen. A jó makrók sem elhanyagolhatóak, 1,5-2g/ttkg fehérje, a zsír, ch arány mindenkinek más, de a minimum alá egyikből se menj, mert károsítja a szervezeted.

Én közel 10 kilótól szabadultam meg éhezés nélkül fél év alatt, pedig nem voltam elhízva, most viszont már erősen fitness alkatom van, lapos (enyhén kockás) hassal, kerek fenékkel.

De mindenképpen hosszútávra gondolkodj, mert nem fog rövid idő alatt menni a formálódás. Én chips függő voltam/vagyok, heti 1 zacskó még most is lecsúszik, mégis haladok, mert a többi étkezésem rendben van. De a többi étkezésem is finom, élvezetes, egy percig nem szenvedtem. Nem is szabad.

2020. jún. 10. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor mindenkit, akinek sikere volt, pontozzunk le!

Hajrá!

2020. jún. 10. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyes is írta a diéta + mozgást, de az nem volt jó...
2020. jún. 10. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Folyamatos kalóriadeficitben vagyok, és nagyon sokat mozgok. Minden egyes nap.
2020. jún. 10. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Életmódváltás.

1. Minőségi ételre cserélni mindent.

2. Figyelni a mennyiségekre (igen,kalória deficit,ahogy mindenki írja, de a makrókat is figyelni!)

3. Heti minimum 3-4 alkalom,amit mozgással töltesz

4. Napi minimum 3 liter tiszta víz

5. Egy jó multivitamin +D vitamin

Így amit lefogysz,nem jön vissza. Ezt lehet variálni egyéni specifikációk alapján mint pl IR vagy más problémák,kinek mi válik be.

Nekem személy szerint több ilyen gondom van, jelenleg nem fogyasztok állati eredetű tejterméket, búzát, cukrot és van,amiből csak nagyon keveset,mert iszonyat puffaszt és a sok rostot nem jól tolerálja a szervezetem.

Nyilván nem mindenkinek ez a jó, csak példaként említem a saját étkezésemet. Legjobb,ha mindenki maga kitapasztalja a saját szervezete korlátait. Erre pl egy ilyen böjt,amit az első válaszoló ír,tök jó,mert miután lejár, sokkal jobban lehet látni, hogy melyik étel milyen hatással bír a szervezetre.

Lehet,hogy ez most nem egy tipic sima fogyókúrás válasz volt,de azért írtam le,mert én már majdnem az elkeseredés határán voltam (szülés után felborult a szervezetem ugye és nem állt vissza), mikor váltottam.

2020. jún. 10. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!