Fura ciklusom van, és ezügyben kérném tanácsotokat. Szeretnénk babát, hónapok óta nem sikerül. Ha a rendszeres 28 napos ciklus helyett 26 lett, kevés vérzéssel, akkor lehetek terhes?
Annyit kell tudni,hogy ma (szerda, 5.-e) kellett volna 28 napra megjönnie,helyette pedig 2 nappal hamarabb jelentkezett.Mindig pontos volt,ha kivétel volt ritkán,akkor max.1 nap késés,de hamarabb sose jött meg.Szombaton szúrást éreztem odalent,aztán kellemetlen erős puffadás kísérte és egész délután fájt a fejem.Vasárnap barna folt a bugyin reggel,pici piros folt volt mellette.Aztán egész nap semmi,enyhe szúrkálások.Hétfőn maszatolt,majd este lefekvés előtt megjött,nem túl erős görcsökkel 2 nappal hamarabb.Aztán vettem be gyógyszert,hogy éjjel tudjak aludni,elmúlt.Kedd,szerda enyhe,igaz,élénk rendes vérzés,ám sokkal gyengébben és kevesebb,görcsök nélkül.Szerdára mire meg kellett volna jönnie ugye akkorra már teljesen elmúlt,csak egy kis maszatolás egész nap.Ami az egészből feltűnt,hogy mintha nem is menstruáltam volna,nem igazán éreztem.És ma,azaz a 28.napon mikor elmúlt,elkezdett kicsikét szúrkálni lent ami furcsa,mert menstruáció után ilyet soha nem érzek,csak ovu után.S egésznap gyomorégésem van,pedig az nálam nem igazán vendég.
Lehet,hogy kissé bonyolult voltam,de ezeket tapasztaltam.Nem igazán akarom magam beleélni a terhességbe de gondoltam erre is. Tapasztalt valaki hasonlót és terhes lett? Vagy csak egyszerűen ilyen volt a ciklus?
Annyi de annyi ilyen kérdés van, amikor minden apróságba terhességet látnak a kérdezők.
Miért görcsölnek rá ennyire a nők erre a témára?
Fájt a fejed mert brutális front van ha nem tűnt volna fel, 2 napos csúszás még nem csúszás hanem normális, "szúrkálást" nem is bírom hova tenni.
Nőgyógyásszal konzultálj szerintem és ne görcsölj rá ennyire a témára, mert pszichésen is szét tudod stresszelni a szervezeted ami nem segít.
Elenk verzes az menstruacio, akkor is ha 1 napos!
A szurkalas, gyomoreges, fejfajas, (hajhagymafajas, koromviszketes, fulbirizga, stb.) pedig barmikor barkinek barmelyik ciklusban johetnek-mehetnek akkor is, ha meg sosem erezted!
Amikor en babat akartam mert elkezdtuk tudatosan tervezni, MINDEN honapban talaltam valamit ami "jeee, eddig ez nem volt". Aztan akkor lettem terhes (3-szor is!) amikor minden pont ugyanolyan volt mint mensi elott.
Amugy lanyok ennek ket oka lehet (3. vagyok):
1. eddig is volt, csak nem voltak raallitva a figyelo erzekeid a testedre mielott nem voltal "babaprojekten"
2. nagyon terhes akarsz lenni, ezert az agyad az akaratodat kozvetiti a szervezetednek. Extrem esetben ez akar tobb het mensi kesest is okozhat! Volt itt egy lany, naponta tudositott hogy juj mar itt szurka ott szurka, (persze tesztek negativak), de reggelente mar hanyt is. Aztan unszolasra vegul dokihoz ment, ahol kiderult, meg csak peteerese sem volt a honapban! Gyogyszerrel kellett beallitani a menstruaciojat. Addig szuggeralta maganak, hogy o terhes, amig a szervezetet totalisan atverte az agya. Igy mukodunk, mi nok. A stressz (legyen negativ vagy pozitiv izgatottsag) bizony hatassal van a testunkre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!