Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minden nap heti 25 perc HIIT...

Minden nap heti 25 perc HIIT edzes .linkelem.lent milyen. Plussz diéta .?

Figyelt kérdés
Napi 1300 kaloriat eszem ,oda figyelek mibol tevődik össze .ezt nem ragoznám. Szoval a kaloriaszamolassal plussz napi 25 perc hiit edzessel eredményes lehetek ? Esetleg tudnátok tippet adni ki hogyan fogyott le . 69 kg vagyok és 57 kilora szeretnék le fogyni. 27/N . 165 cm .
2020. jún. 9. 18:36
 1/5 A kérdező kommentje:
2020. jún. 14. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy le, kb. ilyen módszerrel fogytam én is kb 10 kilót kb 8 hónap alatt. Én 160 cm / 70 kilóról indultam, bár kalóriát nem számoltam és kimondottan nem is sanyargattam magam, de mindenből kevesebbet ettem és több gyümölcsöt, zöldséget fogyasztottam, és mellette Shaun T kardió edzésprogramjait csináltam (pl. Insanity). Ennek már 3 éve és még mindig itthoni HIIT edzéseket csinálok heti 6x, a súlyom már egy éve 50 kiló, pedig nem figyelek rá hogy keveset egyek. Simán össze fog jönni neked is a cél, akkor is ha kicsit több kalóriát viszel be naponta.
2020. jún. 14. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze:))

Én 163cm-hez 63 kilóról lefogytam 54-re, aztán 48-ra így.

Igaz nem pont ezzel a videóval,hanem mindig mást csináltam,de hasonlókat,többek között ettől a videóstól is:)

2020. jún. 15. 10:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó. Linkelnél nekem abból a gyakorlatokból amit csináltál. ? :) és mennyi idő alatt fogytal le ?
2020. jún. 15. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:

#3 vagyok: 2 évvel ezelőtt fogytam le 63ról 54 re kb 1 nyár alatt(havonta 3 kiló). Aztán tartottam egészen most márciusig azt a súlyt,akkor újra kezdtem fogyózni,így lettem 48:)

Pár videó:

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 16. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!