Hogyan kezdjek bele?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval szeretnék leadni pár kilót de nem tudom hogyan is kezdjek bele. Mindent végigolvastam. Tudom hogy fejlődésben lévő szervezetem van és hogy ilyenkor azért a fogyókúra meg ezek ki vannak zárva! ( javítsátok ki ha valamit elrontok) Heti 3x járok sportolni. (kézi). Ki zártam nagyjából az összes cukorkát, cukros üdítőket nem iszom. A heti sportolás mellet még egy edzést igyekszem beiktatni. Ez kb. 15-30 perces .( heti 1-2) és ha jut rá időm futok. Ami a lényegesebb. Az étrendemben mien változtatásokat kell bevezzessek? Ugyan azt eszem mint általában csak kissebb adagokban. Szerintetek ez így jó? Mert a nyár végére szeretnék leadni pár kilót csak kicsit tanácstalan vagyok hogyan is kezdjek ebbe bele. Minden ötletet, tippet szívesen fogadok. Előre is köszönöm ❤️2020. jún. 9. 15:42
1/3 anonim válasza:
Sehogy, belekezdtél már. :) Idő kell hozzá. Ha nem extra adagokon éltél, akkor a mennyiség csökkentését se sorolnám előre. A tésztafélék mennyiségét követném és kivezetgetnék ezt-azt közülük lépésenként. De jól csinálod teljesen, nem azért írom.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm
2020. jún. 9. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!