Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek bele?

Hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval szeretnék leadni pár kilót de nem tudom hogyan is kezdjek bele. Mindent végigolvastam. Tudom hogy fejlődésben lévő szervezetem van és hogy ilyenkor azért a fogyókúra meg ezek ki vannak zárva! ( javítsátok ki ha valamit elrontok) Heti 3x járok sportolni. (kézi). Ki zártam nagyjából az összes cukorkát, cukros üdítőket nem iszom. A heti sportolás mellet még egy edzést igyekszem beiktatni. Ez kb. 15-30 perces .( heti 1-2) és ha jut rá időm futok. Ami a lényegesebb. Az étrendemben mien változtatásokat kell bevezzessek? Ugyan azt eszem mint általában csak kissebb adagokban. Szerintetek ez így jó? Mert a nyár végére szeretnék leadni pár kilót csak kicsit tanácstalan vagyok hogyan is kezdjek ebbe bele. Minden ötletet, tippet szívesen fogadok. Előre is köszönöm ❤️

2020. jún. 9. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy, belekezdtél már. :) Idő kell hozzá. Ha nem extra adagokon éltél, akkor a mennyiség csökkentését se sorolnám előre. A tésztafélék mennyiségét követném és kivezetgetnék ezt-azt közülük lépésenként. De jól csinálod teljesen, nem azért írom.
2020. jún. 9. 15:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm
2020. jún. 9. 16:06
 3/3 anonim válasza:
számold a kalóriát
2020. jún. 9. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!