Közel 60 éves vagyok. Nagyon sürgősen munkahelyet kellene keresnem, találnom. Gondolkoztam /empatikus ember lévén/ házi gondozáson vagy bolti eladói vagy sütőipari segéd munkán az említettekben járatos vagyok. Hogyan kezdjek neki?
Kimész az utcára, megkérdezed, hol az önkormányzat.
Tehát: önkormányzat, ott megmondják hol a munkaügyi központ, ott ha nincs kiírva, akkor az ügyintéző rengeteg ajánlatot tud mondani, ha nem vagy regisztrált akkor is.
Vagy a helyi napilapban feladsz egy hirdetést,mit szeretnél csinálni, vagy milyen a végzettséged, és várod a jelentkezőket.
Vagy a szomszéddal beszédbe elegyedsz, és kérded, nem tudna-e valami munkahelyet ajánlani.
Vagy bemész az első útba eső multi üzletvezetőjéhez, és megkérdezed, van-e munka.
Ne ess kétségbe, akkora a munkaerő hiány, hogy ha nem vagy valami különleges igényekkel, akkor biztosan azonnal kapsz munkát, szinte bármilyet.
Ha mégsem, akkor gyere a Balatonra, én adok neked munkát, csak győzd elvégezni.
Gyömrőn van a Harmónia idősek otthona - ott is érdeklődhetsz.
2: Nálunk is van egy albán pékség, amit bezárt a hatóság. mert betonkeverőben keverték a tésztát.
A mi házunkban is van, egész nap dübörög, hogy lehetne bezáratni? Nálatok hogyhogy működhetnek, ha nem megbízhatók?
Egy év telt el, találtál munkát?
Gyömrőről egyébként 30 perc vonattal a Keleti pu.(de ezt már te is biztosan tudod) így az ingázással nagyobb tered volt/van munkát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!