Mihez kezdjek az életemmel és hogyan?
Ha tippelhetek, szerintem az igazán sikeres emberek nem a gyakori olvasásával töltik a szombat estéiket :D Szóval ők nem fognak válaszolni.
De azért hajrá! El kell kezdeni csinálni, a kudarcokkal ráérsz majd akkor foglalkozni, ha megjöttek.
Igen. Ez a lényeg. Csináld, amikor tudod, rendszeresen foglalkozz vele, aztán pár év múlva amikor már jobb vagy akkor elkezdhetsz ezen gondolkodni, keresni olyan emberek társaságát akik tudnak segíteni ebben stb. De tényleg bele kell "raknod" pár évet minimum, illetve ki kell alakítanod, a munkamódszered, meg úgy beépíteni az életedbe ezt a dolgot, hogy ne legyen frusztráló, meg sok. Addig felesleges bővebben ezen gondolkozni.
Én is hasonló dolgot csinálok, (művészet) pénzt ugyan nem sokat keresek vele, de nem is ebből élek. De mindezt, hogy jó legyek benne, rengeteg gyakorlás előzte meg. Meg volt egy év nagyon intenzív időszakom, amikor munkanélküli voltam. Igazából onnantól keresek vele pénzt is.
Ja, igen biztos, hogy emiatt gondoltam. De akárhogy is, ugyanúgy áll az amit leírtam. Hagyd ott a munkahelyed. Vállalj olyan munkát, ami nem köti le így az energiáidat, vagy ha le is köti, legalább ne legyen stresszes. Mert láthatóan te nem nagyon bírod a stresszt, mert esetleg a szüleid nem tanítottak meg arra, hogy hogyan kell kiharcolnod magadnak, hogy békén hagyjanak. (most ez csak egy tipp volt, de elég általános)
Muszáj valamennyi áldozatot hozni. Anélkül nem nagyon megy a dolog.
Nem poziciótól s keresettől függ, hogy ki jár erre s olvasgat.
Pl én szeretnék még egy embert a kis csapatomba (egyiküket itt kaptam el művészet kategoriában).
Mindegy honnan jön az ember, az érdekel mire képes.
Visszatérve kérdezőre.
Az alkotáshoz idő kell első sorban, ha komolyan meg szeretnéd oldani az lehet, hogy család s gyerek mellett több évbe is telhet, hogy komolyabb szintre emelkedj abból amit szeretsz.
Önmagában a rajz viszont édes kevés.
Rengeteg olyan szakmai ág van, ahol a rajz alap. Nem csak a ruhatervezés.
Ha gondolod elindulási alap ötletet megbeszélhetjük privibe.
Jó pihit!
" hogy család s gyerek mellett több évbe is telhet, hogy komolyabb szintre emelkedj abból amit szeretsz."
Család nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!