Mit kezdjek az életemmel?
Úgy érzem hogy semmi nem érdekel,nincsenek céljaim. A suliba leromlottak a jegyeim,bukásra állok. Tudom hogy muszáj lenne tanulni,se valahogy semmi célom. Tanulni nem szeretek, ami érdekel annak utánanézek de ennyi. Mihez kezdjek?
Tanulni utálok,dolgozni szeretek/szeretnék... mert ha lenne munkám ott legalább a pénzért dolgoznék lenne cél,de a tanulásnál rohadtul nem így megy. 18/L
hasonlóan vagyok én is.. az egyetemekről jönnek ki 100ával a kölykök és a munkahelyek meg nem 100ával jönnek létre :)
menj keress valami melót oszt jól van azért mér érettségizz le legalább
Én is ugyanígy vagyok vele sajnos. :(
Egyet ajánlok: ha még nem tudod, mit tanulj az egyetemen, akkor ne kezdj bele semmibe... Én belevágtam, mert mindenki lebeszélt a halasztásról, vagy hogy később jelentkezzek, és most fogok váltani, mert rosszul választottam. :S Viszont a féléveim elvesznek...
Ameddig nem találod ki, mi érdekel igazán, addig meg dolgozz valamit, hogy addig is legyen pénzed, meg ne csak otthon ülj. :) Én is ugyanezt csinálom; nem szeretem ezt a munkát, de legalább van, és ez a lényeg. Majd csak találok valami célt. ;)
Mindent bele! :) Előbb-utóbb biztos kimászol a gödörből! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!