Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diéta vált be?

Milyen diéta vált be?

Figyelt kérdés
64kg vagyok és szeretnék fogyni olyan 3-4 kg-t, de nem tudok jó diétákat. Amiket régen csináltam napi 300 kalóriát vittem be egy nap szóval nem szeretném újra csinálni. (egyedül a tojás diétát ne, mert azt csináltam viszont azóta ha csak érzem a tojás illatát elhányom magam). Edzek így csak tényleg a megfelelő étrend hiányzik, ha tudsz valami jót kérlek írjátok le:) 16/l

2020. jún. 8. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Fehérje (sovány hús, hal, tejtermékek, gomba)+ zöldség-gyümölcs, a napi testmozgás mellett.

Kenyérféléket, cukrot, keményítős kajákat hanyagold egy ideig.

(Tojást is ehetsz, de azt nem mondom!)

2020. jún. 8. 18:21
 2/8 anonim válasza:

Ide nem mindenféle semmitérő kamu diéta kell.

Egyszerűen csak életmódváltás, egészséges étkezés. Olvass utána, rengeteg ilyen cikk van ami ezzel kapcsolatos. Vagy kérj tanácsot személyi edzőtől, dietetikustól.

2020. jún. 8. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Időszakos böjt
2020. jún. 8. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Időszakos böjt, makrotápanyag számlálással.
2020. jún. 8. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem akkor kezdett beindulni a fogyás amikor itt vezetni kezdtem a napi kalóriabevitelt meg a mozgást. (Az már más kérdés, hogy eddig sosem volt tartós mert a kitartásom a béka feneke alatt van és állandóan feladom vagy elcsábulok valami jó kis egészségtelen kajára...).

Ez az oldal kiszámolja neked a fehérjét, a szénhidrátot és a zsírt amit az étrendeddel beviszel a szervezetedbe, illetve hogy az adott napon, adott mozgás mellett mennyi a maximum kalória amit bevihetsz. Szerintem egy próbát megér.

2020. jún. 8. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az vált be, mikor max 1500 kalóriát ettem, minél kevesebb lisztes dologgal és minden nap minimum 30 percet mozogtam, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ez nálad is működni fog.
2020. jún. 8. 21:16
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2020. jún. 8. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
16 évesen minimális súlyfelesleggel ne diétázz! Főleg ne ilyen drasztikus módon, mint napi 300 kcal meg tojásdiéta. Ha számolsz kalóriát, semmiképp ne menj 1200 kcal alá. 1500 kcal körül valószínűleg fogyni fogsz. De bőven elég, ha mértékletesen, változatosan, egészségesen táplálkozol, sok zöldséget eszel, sovány húsokat. Ha eszel kenyeret, az lehetőleg tk legyen. Kerüld a nassolást és a cukros üdítőket. Igyál napi 2-3 liter vizet.
2020. jún. 9. 10:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!