Milyen diéta vált be?
Fehérje (sovány hús, hal, tejtermékek, gomba)+ zöldség-gyümölcs, a napi testmozgás mellett.
Kenyérféléket, cukrot, keményítős kajákat hanyagold egy ideig.
(Tojást is ehetsz, de azt nem mondom!)
Ide nem mindenféle semmitérő kamu diéta kell.
Egyszerűen csak életmódváltás, egészséges étkezés. Olvass utána, rengeteg ilyen cikk van ami ezzel kapcsolatos. Vagy kérj tanácsot személyi edzőtől, dietetikustól.
Nekem akkor kezdett beindulni a fogyás amikor itt vezetni kezdtem a napi kalóriabevitelt meg a mozgást. (Az már más kérdés, hogy eddig sosem volt tartós mert a kitartásom a béka feneke alatt van és állandóan feladom vagy elcsábulok valami jó kis egészségtelen kajára...).
Ez az oldal kiszámolja neked a fehérjét, a szénhidrátot és a zsírt amit az étrendeddel beviszel a szervezetedbe, illetve hogy az adott napon, adott mozgás mellett mennyi a maximum kalória amit bevihetsz. Szerintem egy próbát megér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!