Hogyan bírjam ki az éhezést? Fogynom kell.
Fogynom kell. Addig nem bírok kimenni az utcára, amíg le nem fogyok. Szép akarok lenni. Amióta feloldották a korlátozásokat, azóta nem voltam még kint, mert nem bírok tükörbe nézni. Elfog a pánik, hogy mások ilyennek fognak látni. A karantén alatt nem ettem sokat és edzettem, tudtam, hogy egyszer vége lesz és ki kell menni. De most mégis úgy látom, hogy dagadt vagyok. Mi a fenét csináljak? Ez a 2. napja, hogy nem ettem és elég rosszul vagyok. Rosszabb a kedvem, mint korábban, pedig akkor se volt jó. Gyengének érzem magam, fáj a fejem. Egyre jobban utálom magam. Állandóan a hűtőt kerülgetem. Kipróbáltam azt, hogy kipakoltam a kajákat, megterítettem. Aztán elpakoltam és fogat mostam, mintha ettem volna. Hátha ezzel be tudom csapni az agyam és nem leszek éhes. De nem bírom már!!! Vannak még ilyen praktikáim, az anorexiás éveimből, de most nem működnek. Nem bírok éhezni, megőrülök tőle. De enni sem szabad, mert ronda sem lehetek. Mi a francot csináljak???
Ha valaki van hasonló dilemmában, mit csináltok?
26/L
Ne csináld mert nem jó.
De én is szoktam, nagyon egyszerűen be tudod csapni az agyad.
Ránézek a kajara, és azt mondogatom magamnak, hogy undorító a kaja.
Vagy iszok két pohár vizet, és jaaaj de tele a hasam.
Orvosi felügyelet nélkül nem egészséges, de a 3. Nap utan sokkal jobb.
Milyen magas vagy és hány kiló?
Szerintem vékony lehetsz, mert akkor vannak ennyire durva tünetek.
Digi-dagi-daganat ... kergeti a halakat ...
:)))
Szia!
Normális választ erre a kérdésre úgysem fogsz kapni. Én sem támogatom azt, amit most csinálsz, de a kávé enyhíti az étvágyat ELMÉLETILEG. (Nekem csak hányingerem lesz, ha túl sokat iszok, de próba szerencse 🤷)
Képzeld, a szép és csinos nők is esznek. Milyen érdekes. A koplalásnak, éhezésnek semmi értelme nincs, csak beteg leszel, szép biztosan nem. Normális, hogy rosszul vagy és gyengének érzed magad, ha nem eszel semmit. Ha éhes vagy, a szervezetednek tápanyagokra van szüksége, úgyhogy menj szépen és egyél. Aztán menj ki és keresd meg a családodat, barátaidat, beszélgess velük. A kutyát se fogja érdekelni, hány kiló vagy. A leírásod alapján biztos vagyok benne, hogy nem vagy dagadt.
Ha korábban már voltál anorexiás, akkor mielőbb keresd fel a kezelőorvosodat is!
1. Éhezéssel nem lehet fogyni. Ez minden fogyókúránál alapszabály. Tilos éhezni !!
2. Lehet inkább lelki eredetű a problémád, nem pedig testalkati.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!