Hogyan tudok lefogyni, ha? 21/L
Soha nem voltam vékony, de már szabályosan nagy a hasam, hájasak a karjaim, a combjaim és kb. 80 kg vagyok a mérleg alapján. Szeretném visszanyerni a kb. 3 évvel ezelőtti alakom, akkor kb. 10 kilóval voltam kevesebb és jól éreztem magam a bőrömben.
Igazából ott kezdődik a dolog, hogy nem nagyon látom a hízásom okát. Vagy nem tudom, hogy ez korral változik-e, de az életmódom nem sokban különbözik a korábbitól. Mindig ettem mindent és sosem figyeltem arra oda, hogy kifejezetten egészségesen étkezzek, de azért nem is csak cukron és liszten éltem és soha nem voltam egy nagyevő. Sportolni sem sportoltam rendszeresen (jó, középiskolában még volt tesi óránk, de azért nem volt túl aktív). A járvány alatt haza kellett költöznöm és úgy voltam vele, hogy akkor most úgyis otthon lesz, több időm lesz stb., majd megpróbálok egészségesebben étkezni (napi legalább 3x, nem ettem édességet, kenyeret, tésztát, üdítőket és próbáltam inkább husit, zöldségeket, gyümölcsöt enni) és picit mozogni (youtube-on kerestem otthoni edzős videókat). Semmit nem fogytam, sőt még híztam is. Azóta próbálok kevesebbet enni (pl. ma összesen egy tál gyümölcs levest ettem, tegnap zöldséges rizst ettem, előtte salátát stb.) és ugyanúgy semmi. Én nem tudom mit csináljak :(
Voltam még régebben a háziorvosomnál, de egy paraszt és elküldött a "nem kellene zabálni" címszóval, szóval erről ennyit.
Ha minden igaz amit írsz és nem hallgatsz el semmit, akkor próbálj egyszerű dolgokkal fogyni elősször,próbálj mindenre egészségesebb alternatívát találni.
Kenyér tészta teljes kiőrlésű legyen semmi cukros Üdítő csak víz
Cukor helyett édesítők főzésnél is
Light termékek (pl. Joghurt túró)
Húsnak szárnyasok (pulyka, csirke) köretnek zöldség pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!