Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel érhetek el így eredményt?

Ezzel érhetek el így eredményt?

Figyelt kérdés

Íme a minta étkezésem:

Reggeli:(08:00) 85g natúr joghurt,1 szelet puff.rizs, 1-2db főtt tojás fehérje + paprika/paradicsom

Tízórai:(11:00) 50g csirkemellfilé párolt zöldséggel/rizzsel(rizs max 30g)

Ebéd:(14:00) 50g csirkemellfilé párolt zöldséggel

Vacsora:(17:00) 50g csirkemellfilé párolt zöldséggel

+sok ásványvíz

Emellett futni szeretnék 45-60 percet minimum minden másnap(heti 4x min.)(Például: hétfő-szerda-péntek-vasárnap) de lehet akár heti 7x is, energiámtól függően, Kb. 8-9km/h sebességgel, azaz 8-9km/edzés.Rendszerint este tudok futni.

Közben minden nap csinálok napközben felüléseket,fekvőtámaszt + sokszor szinte egész nap biciklizek.

Sulikezdésig szeretném ezt tartani,szóval szeptember 1-ig.

Azután is egészségesen fogok táplálkozni, és edzeni is fogok, lehet nem futni, hanem kondizni fogok.

A minta étkezésem csak minta, ezeken kívül ezeket eszem majd még, a mintában szereplő cuccok helyett:(gomba,hal,cukkíni,uborka,paprika,paradicsom,alma,répa..stb)

Kenyért,tésztát,édességeket,chipseket,vörös húsokat és cukrot nem eszem, nem sózom túl az ételeket.

Nos szerintetek letudnám szálkásítani magamat ezzel a tervel? Van még rajtam egy kis zsír(szerintem Kb. 3kg) amitől meg szeretnék szabadulni. Szerintetek sikerülni fog? Tanácsok jöhetnek étkezéssel/edzéssel kapcsolatban is.

Köszi.

14/F. [167cm/50kg]

2010. júl. 30. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:

szia

ez az étkezés szerintem kevés...

amugy én is "fogyózok" inkább használom azt a szót hogy odafigyelek az étkezésemre.én mindent eszek de mértékkel és a megfelelő időben

17/L

2010. júl. 30. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Étkezést így alakítanám át: [link]
2010. júl. 30. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyébként nem tudom hogy hova akarsz fogyni, 14 évesen ráadásul fiúként 50kg-ról.....
2010. júl. 30. 20:27
 4/9 anonim válasza:
54%

Én is fogyózom. 13 éved vagyok, 170 cm és 52 kg. Rajtam sincs sok, csak 2-3 kg felesleg. Most biciklizek, futok, fekvőtámaszozok, felüléseket csinálok. :D

Én is ennyit eszem nap közben.

Neked is sok sikert. :)

13/L

2010. júl. 30. 20:41
 5/9 A kérdező kommentje:

hát nemtom, a lenmagolajat,zabpelyhet,földimogyorót nemnagyon fogok enni.

De azért köszi.

Várom a további kommenteket.

2010. júl. 30. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
szerintem nem kell fogynod de te tudod. végre valaki nem eszetlenül koplal. sok sikert :)
2010. júl. 30. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
aztak.rva...már a fiúk is anorexiásak........majom, inkább hízz 15 kg izmot
2010. júl. 30. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
ja és ennyi kaja mellett havi egyszer se lesz energiád futni 100 m-t a buszod után, nemhogy heti 7* 8-9 km-t
2010. júl. 30. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:
20:41 : te hülye vagy (fekvőtámasszal meg agyőt mondhatsz a melleidnek)
2010. júl. 30. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!