Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogytam semmit?

Miért nem fogytam semmit?

Figyelt kérdés

103 kg-ról indultam április 16-án.

Eltettem a mérleget. A napi kalóriát 1500-ra húztam, és minden nap pilates+jóga (kivéve heti egy nap pihenő) De minden edzés után folyik rólam a víz, másnap fáj mindenem, tehát nem light-os edzés.

Igyekszem többet inni mint eddig.

Mégis ma lemérve, egy g-ot sem fogytam.... kicsit elkeseredtem. Nem vártam sokat de, tanácstalan vagyok :(

2020. jún. 1. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Centiben sem változtál?
2020. jún. 1. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Bármilyen magas vagy a 103 kg-hoz az 1500kcal nagyon kevés, érdemes volna 300-500kcal közé belőni a deficitet. Hosszú távon biztos fogyni fogsz, de első körben lehet, hogy "megijesztetted" a szervezeted, és egyelőre visszatart mindent.
2020. jún. 1. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
Erre az az általános válasz, hogy miközben a zsír egy része elégett, aközben az izomzat megerősödött, izomsejtek képződtek. Vagyis átrendeződött a test szöveteinek a tömege, eddig itt volt, most ott lett (zsír volt, izom lett).
2020. jún. 1. 10:50
 4/7 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló:

cm-ben 3-4 cm mínusz derék-csípő-comb területen.

2020. jún. 1. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Kedves kérdező! Ha centiben van változás,az nagyon nagyon jó!!:))

A súly sokmindentől ingadozik,de a centi mutatja,hogy bizony formálódsz,megy le a zsír

Sok sikert továbbra is,csak így tovább!!:))

Egyébként az 1500 tényleg jó kevés, én 47 kilóval eszek ennyit:D főleg ha ilyen keményen eddzel,emeld egy kicsit:)

2020. jún. 1. 11:27
 6/7 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló:

Köszönöm, akkor kicsit megnyugodtam :)

2020. jún. 1. 12:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Valaki nekem mintha egyszer aszondta volna, hogy az izom többet nyom, mint a zsír.
2020. júl. 1. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!