Izmosodás/formálódás?
21 éves lány vagyok. Lefogytam 30 kilót futással és saját testsúlyos edzéssel.(pajzsmirigy alulműködés mellett) Szeretnék most már formálódni így elkezdtem súllyal erősíteni otthon(6kg). Guggolok 150-et mellette pedig plankingelek 5x1 percet illetve gumiszalaggal is csinálok gyakorlatokat. Figyelek arra is,hogy több fehérjét vigyek be. Az a tapasztalatom 3 hónap után,hogy nagyon izmos lett a lábam, de vékonyabb annyival nem lett és az lenne a célom, hogy izmosabb és vékonyabb legyen. A gyakorlatok amiket csinálok elvileg mind jók erre a területre, de mégis olyan furán néz ki a combom legalábbis számomra.
A kérdésem igazából az lenne,hogy ez normális így? Adjak több időt magamnak, hogy látszódjon az eredmény? Van még valami, amire célszerű odafigyelni?
Annyival nem eszem többet és a mérleg sem mutat többet.
Illetve, ha tudtok jó gyakorlatokat még, azt is szívesen fogadom.
Köszönöm,ha végigolvastad és válaszolsz rá.
Köszönöm szépen a válaszod, akkor maradok a saját testsúlyos gyakorlatoknál. Azért gondoltam a súlyzósra, mert így már nem annyira fejlődtem.
Lemaradt, hogy 169 centi vagyok és 64 kiló, szóval még pár kiló lemehetne, de inkább centiben látszódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!