Mit csináljak a hasammal, hogy ne hízzak vissza pillanatok alatt?
Három hónap kemény munkám ment tönkre kemény egy hét alatt. Hasról gyönyörűen fogytam le, öröm volt nézni magamra, most ráment a plusz kiló. Pillanat alatt. Azt tudom, hogy nekem enni vétek, mert szinte a levegőtől is hízok. Ha eszek, rögtön látszik rajtam. Na, most volt vizsgaidőszak, keményen meg kellett fogni a tanulást és jött egy stressz, ami miatt leadtam a sportot és többet ültem. Idegesség lett az eredménye. Nem tudok jól futni sem csak kisebb 150 m-t egybe, eddig 300-at tudtam egybe és ez nagy romlás. Van egy hónapom a tempót, mindent helyre tenni, mivel, ahol dolgozni fogok, oda kell a fizikai erő. Szeretnék tanácsot kérni, hogy most mit tehetnék? Azt nem tudom megtenni, egész nap nem eszek. Egy tányérral eszek naponta. Estére egy sütemény negyede (filmezés :) ), reggel kis csoki, rudi. Tényleg nem eszek sokat, sok minden kuka, úgyhogy minimális a főzés is. Gyakorlatot végzek rá (has), de úgy tűnik nem nagyon megy lefele. Mit tehetnék, hogy újra leadjam ütemben, vagy mikor egyek, hogy ne ragadjon meg (jelenleg dél, kora du. eszek).
Köszönöm a válaszokat, segítséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!