Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékonyabb derék hogyan lehetsé...

Vékonyabb derék hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tavaly 62 cm volt a derekam. Elkezdtem edzeni, súlyzós plusz intervall, 66 cm lett. Szerintetek erősödhetett? Az étrendre ugyanúgy figyelek. Hogyan, milyen gyakorlatokkal lehet újra 62centis derekam? Vagy csak a diétán múlik? Szigorítani kell?
2020. máj. 30. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Jézus mik ezek a források, "femina" "kozepsuli" "sagiandi.blog"

"formálja a testet" Ilyen biológiai folyamat nem létezik, mi ez a kifejezés? Formál? Az ember külsejét a zsír, víz (bőr alatt) és izom összessége határozza meg.

Bármiféle mozgás gyorsítja az anyagcserét, javítja a vérkeringést, ha sétálsz az is.

"Aerob edzésforma, ami azt jelenti, hogy a testmozgáshoz (izommunkához) szükséges energia előállítása nagy mennyiségű oxigén felhasználásával történik. A szervezet a rendelkezésére álló energia-tartalékokat (szénhidrátok és zsírok) oxigén segítségével égeti el, s így biztosítja az izmok számára szükséges energiát."

Amennyiben kalóriadeficitben van az illető, de ezek a folyamatok végbemennek bármilyen megmozdulás során is. Egy séta se emészt fel kevesebb kalóriát.

Konklúzió a kérdezőnek: Kalóriadeficit+ kardió , ettől fogsz fogyni.

2020. jún. 1. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Kötekedés helyett inkább akkor linkeld ide a te szakcikkeidet. Ugatni tudsz, de tettekkel alátámasztani az állításodat azt nem tudod.

2020. jún. 1. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd utolsó, ez megszállott testépítő lehet.

Nem tudod úgyse megmagyarázni neki.

Nem a tapasztalat számit, hanem a szakcikk...

Én próbáltam, nekem bevált.

Aztán hogy ki mit mond, N számit.

2020. jún. 1. 18:38
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

Mit kéne alátámasztanom? Hogy minden mozgásforma javítja a vérkeringést és gyorsítja az anyagcserét?

Javaslom fellapozni a középiskolai biológia könyvet.

"Nem a tapasztalat számit, hanem a szakcikk..."

Igen, a tudomány számít, hogy ne gondoljunk többé olyat, hogy ha rosszat tettünk és jön egy hurrikán, akkor büntetnek az istenek. Pedig rosszat tettünk ===> rossz történik velünk, ok okozat, nem igaz?

Attól, hogy te hulahoppozol és vékonyabb leszel, nem azt jelenti, hogy a hulahopp karcsúsítja a derekad. Mivel szerencsére már azok a buta PHD-s tudósaink sok mindenre rájöttek, tudjuk, hogy akkor fogyunk ha kalóriadeficitbe kerülünk, ami megtörténhet anyagcsere gyorsulás útján, kalóriacsökkentéssel, és sporttal is, valamint ezek kombinálásával, illetve ezek átfedésben is vannak. Ez azt jelenti, hogy egy hulahoppozás is deficitbe tud minket juttatni ha előtte egy sokkal mozgásszegényebb életmódot folytattunk, de erre alkalmaz más mozgás is, alkalmas rá a mefelelő táplálkozás is. Azt elhiszem, hogy te ezzel tudtál "karcsúsodni" csak meg kell érteni a folyamat okát.

2020. jún. 1. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy nem jártam utána az okának, N azt mondom hogy attól fogytam, csak annyit hogy látványosan karcsusodtam tőle.

Le is tudtam mérni, szemre, ugyanis nem egyfolytában sportolók. Sportolás alatt csak a futást, gyorsgyaloglast értem.

Szóval amikor nagy hévvel nekiálltam, futópad, hulahopp lement valamennyi, viszont szetjott a karika, úgyhogy félre raktam.

Következő alkalommal ez kimaradt, és hidd el a különbség tényleg nagy.

2020. jún. 1. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!