Vékonyabb derék hogyan lehetséges?
Diéta az alap, és sokan szidják de a hullahopp csodákra képes.
Jó nehéz hulahopp, az elején kék zöld leszel de olyan derakat csinál...
Én is hulahoppot ajánlom:))
Napi 1 órát simán lenyomok, plusz mellette aerob edzés is szokott lenni(lassú futás)
És erősítek is,de leginkább lábra,fenékre.
5-6szor eszek egy nap,de pici adagokat,így nem tágul ki a gyomrom, és kevés szénhidrátot eszek.
54cm a derekam:D
Remélem segítettem!!
1-es vagyok.
Fogalmam sincs. Dehogy működik az biztos.
Pedig nem 20 éves vagyok.
Tessék, hogy mai is tanulj valamit:
"Javítja a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, formálja a testet, zsírégető hatása van. Nem terheli az ízületeket, tartásjavító, és izomerősítő. A gerincre kedvező hatást gyakorol, erősíti a hátizmokat is. Növeli a koncentrált figyelmet, a kitartást, az egyensúlyt, rugalmasságot, állóképességet, ügyességet, és a szem – kéz – láb koordinációját. Sikerélményt és önbizalmat ad. Hangulatjavító hatása miatt érdemes naponta megpörgetni a karikát. Aerob edzésforma, ami azt jelenti, hogy a testmozgáshoz (izommunkához) szükséges energia előállítása nagy mennyiségű oxigén felhasználásával történik. A szervezet a rendelkezésére álló energia-tartalékokat (szénhidrátok és zsírok) oxigén segítségével égeti el, s így biztosítja az izmok számára szükséges energiát."
További cikkek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!