Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékonyabb derék hogyan lehetsé...

Vékonyabb derék hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tavaly 62 cm volt a derekam. Elkezdtem edzeni, súlyzós plusz intervall, 66 cm lett. Szerintetek erősödhetett? Az étrendre ugyanúgy figyelek. Hogyan, milyen gyakorlatokkal lehet újra 62centis derekam? Vagy csak a diétán múlik? Szigorítani kell?
2020. máj. 30. 21:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Diéta az alap, és sokan szidják de a hullahopp csodákra képes.

Jó nehéz hulahopp, az elején kék zöld leszel de olyan derakat csinál...

2020. máj. 30. 21:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jót írt az előttem válaszoló. Évek óta hullahoppkarikázom és szép vékony a derekam. Plusz, végezz derékra tornagyakorlatokat, pl. állva oldalsó lábemelés.
2020. máj. 31. 07:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha edzed a derekad, több izom lesz rajtad, vagyis vastagabb lesz a derekad. Mennyi a testzsír százalékod?
2020. máj. 31. 09:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Hol tudnék ilyen nehezebb hullahopp karikát venni?
2020. máj. 31. 15:29
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
Csinálj
2020. máj. 31. 15:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is hulahoppot ajánlom:))

Napi 1 órát simán lenyomok, plusz mellette aerob edzés is szokott lenni(lassú futás)

És erősítek is,de leginkább lábra,fenékre.

5-6szor eszek egy nap,de pici adagokat,így nem tágul ki a gyomrom, és kevés szénhidrátot eszek.

54cm a derekam:D

Remélem segítettem!!

2020. jún. 1. 14:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, én már annak is örülnék,ha 60cmes derekem lenne. Megkérdezhetem milyen magas vagy és hány kg? Nagyon vékonynak kell lenned, ha 54es a derekad.
2020. jún. 1. 15:18
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
A hulahopp ajánlóktól azért megkérdezném, hogy milyen biológiai folyamat során vékonyítja a derekat
2020. jún. 1. 16:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Fogalmam sincs. Dehogy működik az biztos.

Pedig nem 20 éves vagyok.

2020. jún. 1. 17:35
 10/15 anonim ***** válasza:

Tessék, hogy mai is tanulj valamit:

"Javítja a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, formálja a testet, zsírégető hatása van. Nem terheli az ízületeket, tartásjavító, és izomerősítő. A gerincre kedvező hatást gyakorol, erősíti a hátizmokat is. Növeli a koncentrált figyelmet, a kitartást, az egyensúlyt, rugalmasságot, állóképességet, ügyességet, és a szem – kéz – láb koordinációját. Sikerélményt és önbizalmat ad. Hangulatjavító hatása miatt érdemes naponta megpörgetni a karikát. Aerob edzésforma, ami azt jelenti, hogy a testmozgáshoz (izommunkához) szükséges energia előállítása nagy mennyiségű oxigén felhasználásával történik. A szervezet a rendelkezésére álló energia-tartalékokat (szénhidrátok és zsírok) oxigén segítségével égeti el, s így biztosítja az izmok számára szükséges energiát."

[link]

További cikkek:

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 1. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!