Mitől lesz vékonyabb a derekam?
1. Köszi :)
2. 163-4 cm magas vagyok, és 50 kg kb.
Hat ez reszben sajnos alkat kerdese is. En pl. H alkat vagyok, tehat kb. mint egy oszlop. Ha fogyok, csipöböl iszonyu gyorsan, hasbol/derekbol nehezen. Vannak akik tulsulyosak, de vekony a derekuk, nekik ilyen a genetikajuk.
Allitolag jok az oldalso izmokat erösitö gyakorlatok, nekem nem sokat ertek. Izmosabb letten, vekonyabb dereku nem. Amugy ha mellette nem vagy tulsulyos, nem csunya szerintem a egyenes H alak sem. Csak hat nincs homokora alakunk meg brazil fenekünk, ez van.
Nem értem, hogy az első válaszom miért lett lepontozva, saját tapasztalatot írtam le.
Évek óta hullahoppkarikázom, minimum 30 percet egy huzamba, megállás nélkül, a rekordom 80 perc volt.
Erről csak ennyit. És pl. 5 évvel ezelőtt szinte ez volt az egyetlen kemény mozgásom, mégis meg tudtam tartani a vékony derekamat ezzel.
4. Köszi! :)
1.\5. Neked is köszi, és nem én pontoztam le a válaszodat, mindjár felpontozom! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!