Szerinted milyen ruhát vegyek motivációnak, amiben fotózhatom magam?
azt tervezem, hogy veszek egy ruhát, ami lényegesen kisebb, majd szétrobban rajtam és abba fogok belefogyni és dokumentálom.. de nem tudom, hogy milyen legyen...
legyen egy egybe ruha vagy póló+nadrág? sose hordtam ilyet, mert kövér vagyok, de nagyon tetszenek...
elsődleges célom -10 kg.... (összesen persze jóval több, de a méretet így venném, hogy kb 10 kg t kelljen fogynom hozzá)
Jajj, hát ezt nem írtad, akkor szerintem egy egyberuha jó ötlet :) De szintén valami olcsóbb,mert gondolom mínusz 10 kilónál nem fogsz megállni,hanem folytatod, így hamar ki fogsz fogyni belőle és nem tudod hordani.
Ilyen nagyobb túlsúlynál igazából bármilyen ruhában látványos lesz az eredmény.
Hajrá!
Én egyberuhát vennék, valami testhezállóbb, szűkebb fazonút, legjobb ha mondjuk cipzáros hátul. Nincs annál jobb érzés, mikor hónapok kemény munkája után végre össze tudod cipzározni magadon azt a ruhát, ami az elején alig akart rádmenni, tapasztalatból mondom. :)
Ja, és ahogy előttem is írták, ne költs rá sokat, én pl. szerintem tuti elmennék turizni valami jó kis darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!