Mivel motiváljam magam fogyásnál?
Nem vagyok kövér, csak szeretnék pár kilót leadni, viszont ha elkezdem a fogyókúrát pár nap múlva abba is hagyom.
Tudnátok írni valami motivációt, amely segít, hogy végig tudjam csinálni?
Szia!
Igazából ami a legjobb motiváció az az, hogy büszkén tudsz majd magadra nézni és kimenni az utcára ha kitartó leszel, és nem kell gátlásaid legyenek párkapcsolat terén sem. Plusz az egészséged is sokkal jobb lesz.
Nemtudom neked milyen módszered van, de ha érdekel tudok ajánlani egy nagyon jó tornát amivel nemcsak fogyhatsz, de kocka has is összejöhet. Privátban szívesen át linkelem, ha nem, akkor kitartást kívánok neked és hidd el megéri fogyni!
Az egészség a legfontosabb.
A pàr kg idővel lesz 20-30-40 is stb..., Ha nem kapja el az ember időben, aztàn jönnek a betegségek.
Minden fejben dől el!
Ha fontos neked egy cél, akkor mindent elkövetsz azért, hogy azt megvalósítsd.
Én az egészséges, lassú fogyás (kiegyensúlyozott étrend és torna) útján járok, eddig ezeket tapasztaltam 7 kg leadása után:
• Könnyebben lépcsőzöm, illetve nem fullaszt ki a séta meredeken felfelé.
• Csinosabb ruhákat kapok az “új méretemben” és végre nekem is van kedvem szép darabokat felvenni, amiben jól érzem magam. Öltözködés terén az elsődleges szempont már nem az, hogy “ápoljon és eltakarjon”. :)
• Kibővült a gasztronómiai tudásom, imádok kísérletezni a konyhában.
• Megszerettem a sportot, pedig néhány hónapja sírni tudtam volna a testnevelés órákon.
• Megtanultam, hogy bármennyire sarkalatos közhely az “Ép testben ép lélek.” gondolat, nagyon nagy igazság.
• Vérvételen jobbak az értékeim.
• Az üzemorvosom dicsérete, miszerint “Majdnem olyan a szívfrekvenciája, mint egy sportolónak.”
• Látom az arcom “gyári” vonásait, amit olyan sok évig eltakart a zsírréteg.
• Eljutottam arra a pontra, amikor már csak úgy spontán jó tükörbe nézni.
• Amikor az emberek elkezdik észrevenni, hogy Te is nő vagy és a nevedről egy csinos lányra asszociálnak, nem a korábbi bántó becenevekre.
Ennyi jutott eszembe hirtelen. :)
Jaj, igen.
• Amikor 2 hónap alatt belefogysz abba a nadrágba, amire azt hitted, hogy soha többet az életben nem fog rád jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!