Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan motiváljam magam?

Hogyan motiváljam magam?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve, egész felső tagozatos koromtól küzdök a sùlyfelesleggel, eddig csak 85kg volt a tető, a felé sosem mentem.

Viszont másfél éve született egy gyönyörű kisfiam, és elértem a 100-at.

Orvoshoz mentem és megállapították hogy inzulin rezisztens vagyok és ettől van a túlsúly..

Igyhát elkezdtem 3hónapja a diétát és most 94kg vagyok.

Szomorú vagyok, néha már depressziós is, utálom magamat és azt ahogy kinézek..

Nem fogyok, csak stagnál az amit elértem, és bevallom lehetnék eltökéltebb is, de ez annyira nehéz.

Nem tudom mihez kezdjek, hogy ne csak egy helyben álljak a diétámmal.

UI: keto diétán vagyok a rezisztencia miatt.

26/L

2019. júl. 2. 21:50
 1/3 anonim válasza:
100%
kezdj el sétálni, 3km-et minden nap, ami nem nagy táv de már érezni fogod. Majd kezdj el kocogni, 1-2 km-t, majd többet és többet akard! nagyon. Elején semmi nem fog látszani, mert a zsír eltakarja, de 1 hónap és tuti eredmény, majd a kis sikerélmény éltet
2019. júl. 2. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hàny gramm szénhidràtot, zsírt fehérjét eszel? Csak azért kérdezem mert az a tapasztalatom, hogy vannak akik azt mondjàk keto diétàn vannak, aztàn kiderül hogy az alacsony ch bevitel mellett nem emelik meg a zsírfogyasztàst, ezàltal szimplàn koplalnak. Csak érdeklődöm:)
2019. júl. 3. 00:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a motiváció hogy nem érzed magad jól a borodben, ennel nagyobb motiváció nem kell. Aztán idovel ha csinálod, jol eszel es eddzel erzed majd a jo kozerzetet, energikusabb vagy, egeszsegesebb és megszereted a jo, taplalo kajakat, es persze az eredneny us latszodninfog.
2019. júl. 3. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!