Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel motiváljam magam?

Mivel motiváljam magam?

Figyelt kérdés
16 éves 165cm 79kg vagyok. Kb 2 honapja 85 voltam es nem is tudom hogy sikerult leadnom ezt a 6kg-ot de egyszeruen nemtudok tovabb fogyni, neha napjan fogyok 1 kg-ot de aztan visszajon es ha van itthon valami edesseg eszek belole, nem ugy mint 1-2 honappal ezelott amikor odafigyeltem. Egyszeruen nemtudom megallbi es mar nagyon elvagyok keseredve hogy miert nincs eleg akaratom hozza. Egy lusta dog vagyok tudom, viszont azt is hogy nagyon akarom csak motivacio kene ami most nagyon elfogyott. Tudnatok adni par otletet?
2019. máj. 9. 17:33
 1/2 anonim válasza:
Bocsi, de ha az nem elég motiváló neked, hogy lefogyj, egészségesebb legyél, akkor a gyakorin sem fogsz tanácsot kapni.
2019. máj. 9. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Az egészségednek elég motivàlónak kéne lennie. Vagy az hogy szarul érzed magad a bőrödben.
2019. máj. 10. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!