Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel motiváljam magam a...

Mivel motiváljam magam a fogyásra?

Figyelt kérdés

160 cm és 80 kg vagyok.

Szeretnék decemberig 15 kg-ot lefogyni. Csak az a baj, hogyha el is kezdem a fogyókúrát pár napig rendben van utána alábbhagy a lelkesedésem. Ha szomorú leszek csokit eszem (de csak kis csokit nem egy táblával). Ha melegem van akkor nincs kedvenc tornázni vagy van olyan nap, hogy semmihez sincs kedvem akkor nem csinálok semmit és teleeszem magam.

Mit tehetnék? Jövő héttől el akarom kezdeni az elejétől. Talán még a 15 kg is sikerülhet.

Tudom gyenge az akaraterőm.

Jöhetnek tippek, tanácsok, történetek.

24/L

2016. jún. 29. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Valakinek szép vagy így is :)
2016. jún. 29. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolod akkor tudok segíteni :)
2016. jún. 29. 17:16
 3/6 crudy ***** válasza:
100%
Van egy jó hírem meg egy rossz. A rossz az h itt senki nem fogja neked megmondani h h tudod magad rávenni erre. Azért nem mert nem a mi dolgunk ezt megcsinálni és azért is mert ez nem exact. Olyan a kérdés mint h mitől lenne jü kedvem? Mégis ki tudná ezt megmondani? Jönnének a tippek h egyél csokit meg sétálj egyet, találkozz a barátaiddal stb. Erre neked kell rájönnöd és neked kell végig csinálnod és kibírnod. Könnyebb is lesz ha nem mástól várod a tippeket erre. A jü viszont az h ha minden jol csinálsz akkor nem h 15 de 20-24 kiló is lemehet. Úgy számolj h az egészséges fogyás az heti 1 kiló és adj hozzá keveset mivel első két hétben kicsit több fog lemenni.
2016. jún. 29. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Motiváljon az, hogy ha nem fogysz le,dagadt maradsz.
2016. jún. 29. 17:31
 5/6 Rayna ***** válasza:

Én is hasonló adatokkal indultam.. én 161 cm vagyok, és 81 kg-ról indultam. Most járok 72 kg-nál, ami még ugyan nem egy nagy fogyás, messze még a cél (kb 55 kg-ra szeretnék lemenni), de haladgatok. Engem főképp az motivál, hogy tükörbe nézek. Akkor mindig rájövök, hogy uristen de kövér vagyok. xD Ez először ugyan elkeserít, de aztán azon nyomban jön az önlelkesítés, hogy bizony ez ellen tennem kell! Én rontottam el, én voltam a hülye, hogy hagytam így elfajulni ezt. S akkor kemény küzdőszellem indul el bennem, hogy én márpedig nem maradok ilyen! Ezekre a lelkesítésekre főképp a fogyásom elején volt szükségem, azóta inspirál az is, hogy fogyok bele a régi ruháimba, szép lassan látom, hogy bár még mindig kövér vagyok, de már kezdek formálódni. (: Belül már egy sokkal energikusabb lánnyá váltam, ezért bosszant, hogy még mindig egy kövér testben vagyok, de tényleg csak magamat okolhatom, magamnak is kell ezt helyrehoznom. Inspirál jelenleg az is, hogy a külsőm is most már váljon olyanná mint a belsőm. Tudom, hogy még sok van hátra, de ha rátalálsz a jó útra, nem lesz megállás! (:

Én étkezésben drasztikusat nem változtattam, szimplán kerülöm pl a csokit (régen csokimániás voltam), jobban figyelek a mennyiségre és azért a minőségre is. Kaloriát számolok mindennap, nehogy túllépjem a limitet. Sportolni heti 3x szoktam itthon, ami tényleg ebben a melegben nem a legjobb, de ösztönöz az, hogy utána milyen jó érzés lesz, ha végigcsinálom. :D

Most röviden ennyit tudtam írni. Az tény, hogy magadnak kell megtalálnod, miből nyersz akaraterőt, de azért remélem sikerült segítenem. Írj privátban is, ha gondolod, szívesen segítek, megérteni meg tudnálak, én is küzdelemmel vagyok még önmagammal.

Úgyszintén 24/L

2016. jún. 30. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Írd össze miért akarsz fogyni, csinálj magadról képeket és ha bármikor elgyengülnél nézegesd ezt. Vagy keress fel egy jó személyi edzőt.
2016. jún. 30. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!