A banánturmix jó fogyásra?
Ha fogyni szeretnél, akkor ajánlatos rizs vagy mandula tejet inni. Szóját semmi féleképpen ne igyál! A sima tej se rossz, de alapból annyira nem egészséges.
Itt egy recept,én is ezt használom:
2 bögre rizs/mandula tej
1 nagy vagy két kicsi banán
1 kis kanál vanillia
1 kis kanál fahéj
A tej összetétele tejzsír,tejcukor,laktóz,plusz allergén és még az inzulin válasza is nagy.Ezért nemcsak a diétába,de az egészséges étrendbe sem fér bele.
A banán tömény szénhidrát.
Ezeket összeadva a válasz a nem,ez inkább egy tömegnövelő turmix.És a kalória plusz ami hizlal,nem egy bizonyos étel.
Én nem tennék bele tejet, valóban nem előnyös, több dolog miatt, de a napi összbevitel és a kalóriaegyenleg számít. Kalóriatöbblet nélkül semmi nem hizlal, nem tud.
Sokaknak nem jó a banánturmix fogyáshoz, de van, akinek igen, direkt cukrosan, gyümölcsösen tud jól fogyni, még ha ez a test működése alapján nem is annyira várható. S van, akinek tökmindegy, bármivel hasonlóan tud kalóriadeficitet tartani, minden egyformán laktatja.
Nagy általánosságban sokkal jobb ételek vannak fogyásra, laktatóbbak, a test igényeihez illeszkedőbbek, de ez csak egyetlen elem és sokfélék vagyunk.
nem értem pontosan a kérdést.
"fogyókúra" közben lehet e banánturmixot inni, vagy hogy a fogyást elősegíti e a banánturmix?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!