Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek a bátyámnak?

Hogyan segítsek a bátyámnak?

Figyelt kérdés

Bátyám 25 éves és elkezdett "fogyózni",de ez már inkább erős koplalás,pedig nincs is miből fogynia,168-170 cm és 72 kg,egy pici háj van a hasán,de inkább gyúrnia kéne a hasára,karjára,mert majdnem hogy az én karom vastagabb az övénél,pedig én sem vagyok kövér(160 cm/58 kg vagyok).Kövérnek látja magát szerintem,mindig kérdezgeti tőlem,hogy nem-e kövér,és hasonlók.3 éve kövér volt,akkor 85 kg volt,akkor lefogyott 20 kg-ot,65 kg lett,még rossz votl ránézni is,szintén koplalással fogyott,abból visszaszedett 10 kg-ot,és most megint elkezdte,mert azt hiszi milyen jó ez így.Hiába jártatom a szám,hogy ez mennyire egészségtelen,és mondom neki,hogy inkább egyen rendesn és mellette edzen,gyúrjon,de mintha a falnak beszélnék.Iszonyatosan makacs természet.Sajnos nincs túl sok önbizalma sem,egy lány miatt,nincs szerencséje velük.

Tegnapi kajája 1 szelet Bruschetta volt( [link] 2 szelet vajas fehér kenyér,paradicsommal,paprikával.Ennyit evett tegnap és inni se ivott sokat,mellette viszont sokat mozgott,futottunk is kb.30-40 percet.

Segítsetek,hogyan vegyem rá,hogy álljon le?

16/L

2010. júl. 30. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
anorexiás, vegyétek rá, hogy menjen dokihoz
2010. júl. 30. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Kedves első te ennyire hülye vagy?! Tegnap megevett 1 szelet Bruschettát, 2 szelet vajas fehér kenyéret,paradicsommal,paprikával. Az anorexiások nem esznek még ennyit sem..
2010. júl. 30. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
nem vagyok hülye, kösz, az összes tünet anorexia (bár lehet, hogy a 12-13 évvel ezelőtti pszichológia szemeszterek tényleg régen voltak ;))
2010. júl. 30. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

A bátyád nemcsak keveset evett, de az összetétele sem életbiztosítás.

Hol vannak ilyenkor a szüleitek, és miért nem az első teendőd, hogy szólsz nekik? Az ő feladatuk egészségessé nevelni a bátyádat (testileg és lelkileg is - amit csinál, az egyik szempontból sem egészséges) és vállalni a felelősséget, ha beteggé teszi magát.

Szólj nekik, mondd el, mire gyanakszol, esetleg mutasd meg neki ezt a kérdést.

A bátyádnak meg üzenem, hogy ha izmosodni akar, ahhoz sajna rendesen kell ennie, mert kaja nélkül nincs izom.

2010. júl. 30. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
25 éves a pasi, hogy jönnek ide a szülők, meg a nevelés? ;)
2010. júl. 30. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:

mondd meg neki,hogy amíg ilyen szánalmasan viselkedik,addig nem is lesz senkije. egyen, sportoljon, egy fiúnak nem soványnak kell lennie,hanem izmosnak.

nem igaz,hogy egy fiú ennyire nem ad magára:S

2010. júl. 30. 13:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

A szüleink tudnak erről,legalábbis anya tud róla,de mint írtam nem foglalkozik vele a bátyám,nagyon makacs és önfejű.Hiába mondom neki,hogy így soványan egyáltalán nem néz ki jól,úgy néz ki mit aki beteg,de hajthatatlan.

Szerelmes volt egy csajba,de ő csak játszott vele,hazudozott neki,aztán ott hagyta,ő miatta fogyott le először 20-kg-ot,és még mindig szereti szerintem,és azt hiszi,hogy ha lefogy akkor lesz nála esélye,de ez hülyeség,már én is,és anya is mondtuk neki,de semmi.

Hogyan hassak rá,hogy abbahagyja ezt a hülyeséget?Mit mondjak neki?Azt hiszi,hogy hülyeségeket beszélek,nem is érdekli mit mondok,szerinte mivel fiatalabb vagyok,ne oktassam ki őt.

2010. júl. 30. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!