Hogyan segítsek a bátyámnak?
Bátyám 25 éves és elkezdett "fogyózni",de ez már inkább erős koplalás,pedig nincs is miből fogynia,168-170 cm és 72 kg,egy pici háj van a hasán,de inkább gyúrnia kéne a hasára,karjára,mert majdnem hogy az én karom vastagabb az övénél,pedig én sem vagyok kövér(160 cm/58 kg vagyok).Kövérnek látja magát szerintem,mindig kérdezgeti tőlem,hogy nem-e kövér,és hasonlók.3 éve kövér volt,akkor 85 kg volt,akkor lefogyott 20 kg-ot,65 kg lett,még rossz votl ránézni is,szintén koplalással fogyott,abból visszaszedett 10 kg-ot,és most megint elkezdte,mert azt hiszi milyen jó ez így.Hiába jártatom a szám,hogy ez mennyire egészségtelen,és mondom neki,hogy inkább egyen rendesn és mellette edzen,gyúrjon,de mintha a falnak beszélnék.Iszonyatosan makacs természet.Sajnos nincs túl sok önbizalma sem,egy lány miatt,nincs szerencséje velük.
Tegnapi kajája 1 szelet Bruschetta volt( [link] 2 szelet vajas fehér kenyér,paradicsommal,paprikával.Ennyit evett tegnap és inni se ivott sokat,mellette viszont sokat mozgott,futottunk is kb.30-40 percet.
Segítsetek,hogyan vegyem rá,hogy álljon le?
16/L
A bátyád nemcsak keveset evett, de az összetétele sem életbiztosítás.
Hol vannak ilyenkor a szüleitek, és miért nem az első teendőd, hogy szólsz nekik? Az ő feladatuk egészségessé nevelni a bátyádat (testileg és lelkileg is - amit csinál, az egyik szempontból sem egészséges) és vállalni a felelősséget, ha beteggé teszi magát.
Szólj nekik, mondd el, mire gyanakszol, esetleg mutasd meg neki ezt a kérdést.
A bátyádnak meg üzenem, hogy ha izmosodni akar, ahhoz sajna rendesen kell ennie, mert kaja nélkül nincs izom.
mondd meg neki,hogy amíg ilyen szánalmasan viselkedik,addig nem is lesz senkije. egyen, sportoljon, egy fiúnak nem soványnak kell lennie,hanem izmosnak.
nem igaz,hogy egy fiú ennyire nem ad magára:S
Köszönöm a válaszokat:)
A szüleink tudnak erről,legalábbis anya tud róla,de mint írtam nem foglalkozik vele a bátyám,nagyon makacs és önfejű.Hiába mondom neki,hogy így soványan egyáltalán nem néz ki jól,úgy néz ki mit aki beteg,de hajthatatlan.
Szerelmes volt egy csajba,de ő csak játszott vele,hazudozott neki,aztán ott hagyta,ő miatta fogyott le először 20-kg-ot,és még mindig szereti szerintem,és azt hiszi,hogy ha lefogy akkor lesz nála esélye,de ez hülyeség,már én is,és anya is mondtuk neki,de semmi.
Hogyan hassak rá,hogy abbahagyja ezt a hülyeséget?Mit mondjak neki?Azt hiszi,hogy hülyeségeket beszélek,nem is érdekli mit mondok,szerinte mivel fiatalabb vagyok,ne oktassam ki őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!