Hogyan segítsek a bátyámnak?
Figyelt kérdés
28 éves,nemsokára meg lesz az első diplomája,nagyon szorgalmasan tanul,tényleg okos,DE!rettentően gyerekesen viselkedik itthon,olyan mintha még mindig 5 éves lenne,szüleinkkel is így viselkedik,de szó szerit mint egy 5 éves,minden tök természetes dolgot megkérdez,bohóckodik,egyáltalán nem felnőttes gondolkodású.Sokszor iszonyú idegesítő.Én már nem tudom kezelni,ezért is van,hogy mostanában sokszor összeveszünk,én jól lehordom,hogy hogy lehet ilyen,ő meg megsértődik.Aztán meg esz a fene,hogy hogy lehettem ilyen vele.Barátnője még nem volt(!),semmilyen kapcsolata nem volt lányokkal,de biztos,hogy nem homoszexuális!Nagyon nincs tapasztalata az élettel kapcsoltban,és önbizalma sincsen.
Hogyan segíthetnék én neki?
2010. nov. 13. 13:36
1/1 anonim válasza:
amig veletek lakik addig úgyem nagyon fog megváltozni.ha majd elköltözik otthonról és saját maga lábán kell állni minden jobb lesz hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!