Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni nekem a...

Kajó Renáta kérdése:

Valaki tud segíteni nekem a fogyókúrámban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régóta le szeretnék fogyni de a karanténban jöttem rá igazán, hogy le kell fogynom! De ég sosem diétáztam és nem tudom hogy kezdjem el. Lovagolok és néha jógázok reggelente. Ha valakinek van tanácsa azt elfogadom de a trágár és sértő kommenteket kérem mellőzni mert nekem is vannak érzéseim. 72 kiló vagyok és 55 szeretnék lenni de már a 60-nal is elégedett lennék. Lehet táplálkozással és sporttal kapcsolatosan is tippek, tanácsok vagy tapasztalatok. Nagyon hálás lennék ha valaki segítene. Előre is köszönöm

2020. máj. 20. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Kevesebbet kell enni, és többet mozogni. Csoki, süti, chips, hamburger, pizza felejtős, tészta, kenyér minimális. Este hat után csak víz. Sokat gyalogolni, bicajozni. És türelem. A túlsúly nem 2 nap alatt ment fel, nem is 2 nap alatt fog lemenni. Havi 1-2 kiló mínusz már jó eredmény. Érdemes minden nap ugyanakkor méreckedni. Ha felmegy 10-20 deka, akkor kihagyni az uzsonnát.
2020. máj. 21. 05:22
 2/4 anonim ***** válasza:
97%

Ez az este 6 után nem evés baromság.

Kalóriadeficit, kiegyensúlyozott, fehérjedús táplálkozás kell. Nem számít, hányszor eszel, vagy hogy mikor, ha ezek megvannak. Fontos még a megfelelő folyadék fogyasztás, és a mozgás. Napi 2-3 liter víz, vagy cukrozatlan tea. Mozgás pedig erősítő gyakorlatok, plusz aerob kombó. Ez utóbbi lehet séta, kocogás, bicikli, elliptikus tréner.

2020. máj. 21. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia. -9 kg nál tartok úgy, hogy napi ötször eszem, tízórai-uzsonna csak egy kis gyümi, vagy joghurt. Reggelihez sok zöldség, vékony szelet kenyér, ebédre rendes fejadag bármiből, vacsira saláta. És nagyon nagyon sok mozgás, bő vízbevitel! Semmi nasi, semmi melléevés, semmi cukros üdítő!. De egy idő után nincs is rá szükség, mert helyreáll a cukorháztartás és a rendszert könnyen megszokja az agy éhségközpontja. Az elején nagyon nagy önuralom kell, de ha megszokod gyerekjáték. Nekem még hátravan 30 kiló, nagy súlyról indultam.
2020. máj. 21. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Fontos, hogy mozogj. Ne gondolj túl sokra. Ha van kutyád, vidd sétáltatni. Ha nincs, csak sétálj. Esetleg, eddz otthon. Van az a Chloe Ting (bocsi ha elírtam) 2 hetes edzés, az indításnak elég jó. Nekem, a 30 napos letölthető Edzésprogram vált be. Azt csináltam 90 napig, utána már magamnak csináltam az edzéstervet. Ha lusta vagy, kezd kevéssel és egyszerű gyakorlatokkal, ha már bírod, növeld. Most a karantén alatt nehéz betartani a mozgást, de próbálkozz! Egyél egészségesen. Tudom, sablonduma. De ez a kulcs. Egyél teljeskiörlésű bagettem, zsemlét, kiflit. Nekem a kedvencem. Yummy. Jobb mint az abonett vagy a puffasztott rizs szerintem. Ha tojásos kaját csinálsz, csak használj tojásfehérjét! Olaj helyett kókuszzsír! Nagyon jó. :) Igyál zöldteát, vizet! Sok zöldség, gyümölcs, de az utóbbit ne este! Először,csökkentsd a kalóriát. Pl, ha mondjuk eszel 2000 kcalt, akkor kövi héten 1850-et.2 hét múlva 1600-at, míg el nem éred az 1200-at. Bár, nem tudom hány kalória az ideális, meg ilyenek, ezért csak példát mondtam. A tested tudni fogja, mennyi ég. ÉÉÉS NEEE NASIZZ! Először nehéz lesz, de hozzászoksz! No meg, ne használj mérleget! Ha fogysz, érezni és látni fogod. Pl én 66 kg-ról indultam, most vagyok 48-50 kg. És furcsa mi, hogy 2 kg eltérések vannak? Na hát igen. Nem mindegy az a 2 kg. Ezért nem bízhatsz a mérlegben. Ha mondjuk, nem ugyanott, vagy ugyanakkor méred, mutathat teljesen más eredményt. Nekem volt olyan,hogy a mérleg 47,9-et mutatott, másnap 50,5 kg-ot. Ne bízz a mérlegben. Hidd el, tényleg látni fogod! És ez nem 1 hónapos munka. Adj időt neki! Ó, és készíts kisvideókat. Mondjuk, minden vasárnap reggel 11 órakor, és letudod majd követni, hogy-hogy hakadtál. Nekem ezek váltak be. Remélem segítettem valamit. Sok sikert, és NE ADD FEL! Megéri😉
2020. máj. 21. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!