Valaki tud segíteni nekem a fogyókúrámban?
Sziasztok!
Régóta le szeretnék fogyni de a karanténban jöttem rá igazán, hogy le kell fogynom! De ég sosem diétáztam és nem tudom hogy kezdjem el. Lovagolok és néha jógázok reggelente. Ha valakinek van tanácsa azt elfogadom de a trágár és sértő kommenteket kérem mellőzni mert nekem is vannak érzéseim. 72 kiló vagyok és 55 szeretnék lenni de már a 60-nal is elégedett lennék. Lehet táplálkozással és sporttal kapcsolatosan is tippek, tanácsok vagy tapasztalatok. Nagyon hálás lennék ha valaki segítene. Előre is köszönöm
Ez az este 6 után nem evés baromság.
Kalóriadeficit, kiegyensúlyozott, fehérjedús táplálkozás kell. Nem számít, hányszor eszel, vagy hogy mikor, ha ezek megvannak. Fontos még a megfelelő folyadék fogyasztás, és a mozgás. Napi 2-3 liter víz, vagy cukrozatlan tea. Mozgás pedig erősítő gyakorlatok, plusz aerob kombó. Ez utóbbi lehet séta, kocogás, bicikli, elliptikus tréner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!