MEGHALOK egy üveg Nutelláért a fogyókúrám közepén, mit tegyek?
Nagyon komolyan veszem most a helyes étkezést és rendszeresen járok edzeni, nem akarom elrontani a dolgot. Viszont iszonyatosan édesszájú vagyok (régebben több tábla csokikat ettem meg egyszerre) és párnaponta rám tör ez a dolog, hogy megpusztulok a csokiért.
Mit tehetek? Mivel tudom kiváltani? Az a baj, hogy a gyümölcs, meg ilyesmi nekem nem segít, mert nincs csoki íze és most ez tényleg nagyon szenvedés.
Egyel csokit. Magas kakaotartalmut, de ha az nem jon be - en utalom, keseru -, akkor nyugodtan mehet akar egy csik is. Nem fogsz tole elhizni, semmit bajod sem lesz, csak megszunik ez a szr erzes. Hidd el, nem kell olyan nagyon szigoruan venni.
En ugy dietazok, hogy mindent eszek, amit megkivanok - ma pl. spagetti rengeteg sajttal -, csak kevesebb adagot, vagy tobb zoldseggel. De csoki az lemegy 2-3 csik is, nagy ugy. 168/56 vagyok mar ket eve.
1. de sajnos muszáj kínoznom magam, mert 168 centihez 100 kiló vagyok
2. az a baj, hogy hiába magas kakaótartalmú, ha egy napot kihagyok, vagy nem úgy eszem, ahogy kéne, 2 kiló visszajön!
Akkor kínozd magad...istenem...így nem érsz el semmit, majd befalsz egy üveg nutellát, ahelyett, hogy ennél egy kicsit, és boldog lennél
Egy kis édesség nem rontja el a fogyókúrát.
"MEGHALOK egy üveg Nutelláért a fogyókúrám közepén, mit tegyek?"
Sürgősen intézkedj a temetésedről.
4.: de, pont elrontja...
eddig egyedül a 2. hozzászóló írt érdemleges választ, de ő sem teljesen, mert én nem súlytartást szeretnék, hanem rohadtul sokat lefogyni, ilyenkor nem csúszhat le jaj istenem 3 sor csoki
De, teljesen normalis valaszt irtam. En 20 kilot fogytam, ugy, hogy mindent ettem, csokit is, napi szinten, csak mozogtam mellette!
2-es voltam. De, ha akarod, kinozd magad, csak aztan nehogy falasroham legyen a vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!