Van egy üveg bor, amit az előző vizsgaidőszakban nyitottam ki, és nem ittam meg. Be volt hűtve, de gyanús, h már kicsit öreg. Meg lehet még inni?
Figyelt kérdés
Végig hűtve volt... vagy max még januárban lehet h egy estét kint felejtettem. Nem tom, kár lenne érte. Iható?2013. máj. 22. 20:37
1/7 anonim válasza:
kostold meg,ha meg jo ize van akkor ihato
2/7 anonim válasza:
Azonnal megérzed az ízén, ha már nincs rendben. Ha a színe áttetsző, és semmi szokatlan íz, akkor jó. Egészségedre!:)
4/7 anonim válasza:
Hónapokig nyitott bor a hűtőben?! Hát ember az ilyen?!:DDD
6/7 A kérdező kommentje:
Na gyerekek, megszagoltam, okés, kitöltöttem, ránézésre okés, szagra már sandáén gyanús. Megkóstoltam: mintha folyékony koldust ízlelnél... igen, ez a hasonlat aránylag pontosan írja le.
Tanulság: ha van egy üveg borod, idd ki.
2013. máj. 22. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!