SOS! Egy het alatt elcsesztem a fogyokuram? 15/l
A akloriabazissal sikerult 1 honap alatt 6kg-tol megszabadulnom, azonban attol felek, hogy a myaralas alatt elcsesztem a fogyokuram es visszaszedtem a suly egy reszet. Minden nap atleptem a napi keretem, ami egyebkent 1284 kcal. Alapjarat kcal egetes:1979 kcal
V:1314 kcal
H:1478 kcal
K:1433 kcal
Sz:1380 kcal
Cs:1715 kcal
Minden nap 1-2 orat setaltunk, de akkor is felek, hogy a kaloriakeret tullepese miatt vissza fogom hizni. Elcsesztem az egeszet?
Keveset ettél, hogy híztál volna akármennyit is? Inkább határozottan fogytál. Séta? Jó, akkor sokat fogytál zsírból.
1979 alapjárat, tegyük fel, hogy igaz a tipp. Sétáltál, legyen mondjuk 2300 kcal a napi igényed. Mindig durván alámentél, hogy a csudába hízhattál volna (ha a tipp jó)? Hm?
Ezt sosem értettem. Van valaki, aki mondjuk fogy heti 1 kilót. 1-200 kcallal többet eszik s megijed, hogy hízik. 1000 kcallal is töbvbet ehet s az még mindig súlytartás!
2000 kcal plusz (neked napi 3284 kcal) egy hétig? Nos, az hozhat 1 kilót.
1 hónap alatt 6 kg, az kb. 50% víz, 40% izom és maximum! 10% zsír!
Havonta 3-4 kg a normális, és akkor valóban zsírból fogysz normális mozgás és megfelelő makrobevitel mellett.
Kalória szart sem ér, ha az mind szénhidrát és fehérjét nem is eszel mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!