Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Folytassam vagy fejezzem be?

Folytassam vagy fejezzem be?

Figyelt kérdés
Sok évig tetemes túlsúlyt cipeltem Magamon de eldöntöttem,hogy elég volt.Elmentem egy egészségtanácsadóhoz aki nagyon kedves volt és kerek perec megmondta,hogy milyen problémák vannak a szervezetemben amiért nem megy a fogyás.Elkezdtem a diétát ami nagyon jól be is vált.két hónap alatt 8 kiló ment le.szeintem elég látványos de mindenki csak vonogatja a vállát amikor lelkesen mesélem a dolgokat.úgy érzem,hogy rohadtúl nem érdekell senkit az egészséges életmód és az ezzel járó jó dolgok.lehet nekem is vissza kéne állni a sorba és tömni a csokit,cukrot és egyéb finomságot?

2020. máj. 7. 16:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi döntsük el, hogy neked mi a fontos? Ha fogyni akarsz, folytasd, ha nem akarsz, ne folytasd! A te tested, a te életed.
2020. máj. 7. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te azért csinálod, hogy más mit szól hozzá? Én magam miatt csinálom és nem mesélgetem senkinek. Látszik az amúgy is.
2020. máj. 7. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szóval most megerősítést vársz tőlünk, hogy folytasd? Látszik, hogy a világnak akarsz megfelelni, és nem magadnak.
2020. máj. 7. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne az érdekeljen, más mit gondol. Én 10 kilót fogytam, ruhában nem látványos, mert nem voltam kórosan elhízva, és sportoltam is. Kutya se veszi észre hétköznap, de nem is kell.

Én büszke vagxok az eredményeimre, sokkal jobban, tudatosan étkezem, javult az energiaszintem, és sok más apró hiba is javult rajtam, amit szintén csak én látok. De nekem jobb így, szóval nem izgat, ha a környezetem nem észlel ebből sokat.

2020. máj. 7. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
25%

Szia. Szintén ugyanez a cipő. A férjemnek mutogattam a súlynaplómat, dicséretet vártam, motivációt, hogy végre tettem az egészségemért. Megunta. Rámnézett, azt mondta: "tudod az, hogy ennyi túlsúlyt szedtél fel egész életedben, az a TE hibád. Szeretlek, mindenhogy jó vagy nekem, nem erről van szó. De ne várd, hogy dicsérjelek azért, amiért te vagy a felelős."

Először megsértődtem de rájöttem mennyire igazam van. Senkise tartott pisztolyt a fejemhez, hogy megegyem a családi pizzát, a 300 gr os Milkát. Én magam okoztam magamnak. Kijavítom. És ezért nem jár dicséret. Szerintem az ismerőseid is így gondolkodnak! :)

2020. máj. 7. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
*mennnyire igaza van
2020. máj. 7. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha bevált a diéta, és van még miből fogynod, akkor nyilván folytasd.

Az én környezetemet sem érdekelte, hogyan fogytam le vagy miért táplálkozom egészségesebben. Volt, aki kb. hülyének is nézett vagy beszólogatott, miért nem eszek ezt vagy azt. Egy ideig. Eltelt pár év, azóta már jópár barátom, ismerősöm kérdezte, mit tanácsolok neki, mert fogyni szeretne stb.

Én az egészségem miatt váltottam életmódot, tudom, mit miért csinálok, és elértem, amit akartam. Nem igazán érdekel a többiek véleménye (azért persze meghallgatom), és végképp nem térnék vissza a régi, egészségtelen táplálkozási és egyéb szokásaimhoz. Nem csak a külsőm, a közérzetem miatt sem.

2020. máj. 7. 23:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

5. Na hát azért álljunk már meg...arról szól az élet, hogy folyton hibázunk és próbáljuk kijavítani. Én pont elég kritikus vagyok és nem dicsérgetek a semmiért. De ez akkor is hatalmas dolog, könyörgöm egy életmódot váltasz, lemondasz sok mindenről, figyelemmel, alázattal csinálod, megtanulod irányítani a tested. Miért ne járna ezért dicséret...nem magától értetődő dolog, kevesen képesek rá. Az elhízás úgymond egy függőség, az egészségtelen ételek iránt, és ezt legyőzted.

Mindenki akit leszólnak, vagy nem értékelik a több tíz kg-os súlyleadásukat egyszerűen képesek átlátni, hogy ez mekkora dolog, alapból, és annak is aki leadja. Ne foglalkozzatok ezekkel az emberek, ebben az esetben a világ a hülye, nem ti.

2020. máj. 8. 08:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Fel ne add,ne csinálj butaságot. Hatalmas eredményt értél el. Az első hatalmas dolog a döntésed volt,hogy elég,nincs tovább,váltok. Csináld magad miatt és ne mások miatt. Ne érdekeljen,hogy ki mit szól hozzá. Te büszke vagy az elért eredmémyre,maradjon is meg,egyetlen embernek kell bizonyítanod,az pedig te magad vagy. ☺
2020. máj. 15. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!