Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Folytassam a fogyókúrát?

Folytassam a fogyókúrát?

Figyelt kérdés

Jelenleg 73 kiló vagyok , 167 cm magas nö, 43 éves . Lefogytam 31 kilót es még mindig vannak zsirpárnák, hason, karon

Viszont az állam kihegyesedett anyám szerint már nincs baba arcom . Tényleg , tehát az arcomnak nem tenne jót

Viszont a hasam még hájas és nem tetszik ahogy kinéz. Folytassam e vagy ne ? Gondoltam lemegyek 67 kilóra

2019. júl. 23. 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
24%

Hát ha valamit megtanultam a női rokonokról, az az hogy nekik mindig tökéletesen néz ki az illető.

73 kiló pedig 167 centihez igencsak sok. Még 67 is eléggé telt.

2019. júl. 23. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Mennyi most a testzsírszázalékod?

Kép?

2019. júl. 23. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Folytasd, ha úgy érzed, hogy szükséges,de csak magad és az egészséged miatt. Az arcodat meg majd megszokja a környezeted.
2019. júl. 23. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a súly még picit több mint kellene, nem nagyon, de túlsúly. Az arcod meg olyan amilyen, egyszerűen csak előjöttek az arcvonàsaid amiket felesleg takart. Majd megszokjàk. Ne màsok véleményére adj, magadnak akarj megfelelni és az egészséged legyen a fontos. Ehhez a magassàghoz kb 57-60 kg teljesen rendben lenne. Keress egy bmi kalkulàtort és vedd figyelembe azt a testsúlytartomànyt amit a magassàgodhoz ír normàl szinten. Azon belül hacsak nincs extra sok izom rajtad, belőhetsz egy szimpatikus szàmot, érd el, aztàn meglàtod tetszik e vele az amit a tükör mutat.
2019. júl. 23. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Magadra hallgass, ne másra! Neked kell a testedben létezni, ha téged zavar a pocak, akkor még fogyj egy picit.

Én ugyanennyi centihez 55 kg vagyok, mégsem vagyok megelégedve magammal. No meg babaarcom sincs.

2019. júl. 23. 19:16
 6/7 A kérdező kommentje:
És hány éves vagy utolsó?
2019. júl. 23. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
32 vagyok kedves kérdező
2019. júl. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!