Nem sikerült meghánytatnom magam, van ok a pánikra?
11/20 A kérdező kommentje:
Ok, nem fogom csinálni, de nem ez volt a kérdés
Hanem az, hogy ez fog-e rontani ez a 2 napos falás az eddigi eredményeimen ?
Nem cseszünk le szimplán jelezzük, hogy idióta vagy.
Le lehet mozogni, lehet bevenni emésztés segítőt.
Ezért vagy az ami, mert ezek mellett is a legidiótább dolgot csinálod.
2010. júl. 28. 19:54
Ez csak egy kitérő volt, ha normálisan eszel - általában - akkor belefér. Az meg, már bocsi, de hülyeség, hogy lehetetlen sportolni. A szobában már próbáltad? XD Sőt, mindenféle segédeszköz nélkül is lehet! Komolyan mondom... -.-'
2010. júl. 28. 19:55
"Ne hidjetek idióta bulémiásnak" - Hát akkor ne adj rá okot.
Ne csinálj többet ilyet, inkább örülj, hogy nem sikerült. Ennyi evés még belefér, egyszerűen holnaptól folytasd szépen tovább a diétát, ahogy eddig is (ha az normális). Ennyitől nem fogsz kilókat hízni, sőt, szerintem semennyit. Néha ilyen is kell, ne legyen bűntudatod.
2010. júl. 28. 19:59
buta kifogás, h rossz az idő! Hiszen ott a szobád ha van géped akkor gondolom zenék is vannak rajta és ugye bár tudsz táncolni tornázni stb! Ja az ugrókötelezést is lehet a szobában v bárhol csinálni! Egyszer kaptam el egy hányós hasmenéses vírust 3 napig tartott azt hittem meghalok és kihányom az epém, te meg önként akarod ledugni az ujjad????? ááááááá az necces! Egyébként már az a táplálkozási zavar előjele, h ennyire félsz, h 2 napig egy picit többet ettél! Az életed nem azért van, h folyton a kajáláson v annak eltüntetéséről szóljon és képzeld nem fogsz belehalni, h ettél egy kis tésztát sőt felvilágosítalak ha 2 szelet sütit megeszel akkor se leszel cukros meg + 20 kilóval se leszel több! De te döntesz a te életed! De ha az én barátnőm v gyerekem lennél biztos, h az első lenne, h szakemberhez vinnélek, mert lehet félreolvastam, de mintha azt láttam volna, h csak 15 éves vagy! Ez Borzasztó!
2010. júl. 28. 20:15
Én nem tudom, de én akkor hányok ha beteg vagyok.
A hányás a betegség jele. Nem pedig egy kellemes időtöltés ilyen-olyan okokból.
2010. júl. 28. 20:24
15 évesen remélem orvos által összeállított diétán vagy, mert egyébként inkább csak ártasz magadnak. De tuti hogy nem. Tudod honnan tudom? Mert ha nem koplalós és pocsék fogyit csinálnál, nem törnének rád ezek a falási rohamok. Amúgy meg milyen magassághoz vagy hány kiló? És tényleg beszélj egy szakemberrel, mert hamarosan gondjaid lesznek. Szerintem ezt tedd, meg mozogj, menj kondiba, vagy otthon, vagy akármi, és annyira nincs is azért rossz idő mindig. Amúgy meg hiába hánynád ki a tegnapi meg azelőtti kaját, az már régesrég felszívódott.
2010. júl. 28. 20:26
amúgy elmondanád pontosan mik a paramétereid, hány éves vagy és mennyit szoktál enni, mit és mikor ill...mit ettél az elmúlt két napban
2010. júl. 28. 20:27
Talán nem véletlen, hogy ennyit ettél, lehet, hogy a szervezeted már baromira ki van éhezve...
Ugyan már, nem a világ vége, ha egyszer jóllaksz!
2010. júl. 28. 20:33
Nem lecseszni akarunk, csak féltünk (legalábbis én), mert a bulimiát még a legrosszabb ellenségének se kívánná senki.
2010. júl. 28. 21:44
Kapcsolódó kérdések: