Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem sikerült meghánytatnom...

Nem sikerült meghánytatnom magam, van ok a pánikra?

Figyelt kérdés
Ne hidjetek idióta bulémiásnak, soha életemben nem hánytattam még magam és már jó ideje meg is vagyok elégedve a táplálkozásommal. Viszont ma és tegnap voltam a nagyszüleimnél és jelentős mennyiségű kicsi kifliket ettem sörrel és ma délután is megettem egy fél tál tésztát meg tegnap is 5-6-ot. Holnaptól minden újra a régi rend szerint fog működni, de bűntudatom volt az elmúlt 2 nap miatt és szerettem volna kihányni a felesleges táplálékot, de nem sikerült. Pedig nagyon próbáltam. Szerintetek mit tegyek ? Itt rendkivül rossz idő van, sportolni lehetetlen
2010. júl. 28. 19:35
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Jha, 15/L vagyok
2010. júl. 28. 19:35
 2/20 anonim ***** válasza:
szia.én nem foglak leszurni :) én is sokszor probáltam már már fogkefével is stb..még se tudtam hányni. de ne is akrd szerintem szerintem ha nem eszele nnyit rendeszeresen semmi baj nem lesz :) azér probálj emg kicsit tornázni :)sok sikert :)
2010. júl. 28. 19:42
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

Jah, BETEG VAGY!

24/L

2010. júl. 28. 19:43
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Te eszement liba, a hánytatástó a gyomorszáj sérülhet és a fogzománcod tönkremegy.Lehet, hogy karcsú leszel, de a fogaid feketék lesznek.
2010. júl. 28. 19:44
 5/20 anonim ***** válasza:
39%

-hánytatástól.

Bocsánat!

2010. júl. 28. 19:45
 6/20 A kérdező kommentje:

Sosem tervezem csinálni többet !

Csak most az egyszer akartam, de most se jött össze, miért csesztek le ????

7/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, ne próbáld meg! Semmi nem történik egy-egy bezabálás miatt!

Két év bulimia után legszivesebben levágnám a kezét a két évvel ezelőtti önmagamnak, mikor először ledugtam az ujjam a torkomon. Nekem SAJNOS sikerült...

8/20 anonim ***** válasza:
82%

19.45 vagyok

és igen, én is csak így kezdtem. Kicsit bezabáltam és azt gondoltam, hogy csak MOST AZ EGYSZER megbotlottam, de soha többet nem csinálok ilyet. Ja persze. Most ott tartok, hogy napi 2-3 alkalommal zabálok, aztán hányok, a szabadidőmet meg pszichiáternél töltöm...

2010. júl. 28. 19:48
 9/20 anonim ***** válasza:
én sem értem mért cseszitek le... ettöl még nem fog elmulni a büntudata.mondta hogy nem csinál ilyet többet és tényleg ne tedd, igen vannak akik nem tudják hánytatni magukat (én se) ha kint nem akarsz tornázni , tornázz bent:) fel a fejjel gondj arra hogy legalább egy jot ettél :)
2010. júl. 28. 19:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez a "csak most az egyszer" viselkedés egyenes út a bulimiához! Semmi sem történik, ha két napig többet ettél. Ezután legyél mértékletesebb, és kompenzálásul ne hánytasd magad, hanem mozogj többet! Sportolni lehetetlen... Szerinted örökké fog tartani a rossz idő? Kifogás kifogás hátán...
2010. júl. 28. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!