Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mai nap kicsit sok volt:s...

Mai nap kicsit sok volt:s szerintetek is?

Figyelt kérdés

reggel: ittam egy fekete teát

ebéd: zöldség leves(meg ettem 1 db sült májat kenyér nélkül)

és igen vétkeztem :s meg ettem egy tábla csokit vagyis majdnem egy tábla mert egy csik már nem volt.

egy orát sétáltam kb

35 percet taposo gépeztem.

szerintetek mai nap sok volt a kaloria?

am már neme szek semmit csak teát és vizet iszok...

köszi :)

2010. júl. 28. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
rhadt kevés volt.. mi lett volna ebben sok?? ja hogy bevágtál egy tábla csokit.. pff, és??? még így sincs normális mennyiségű tápanyag a szervezetedben lüke majom.
2010. júl. 28. 19:33
 2/6 A kérdező kommentje:
máskor se eszek többet söt csoki nincs benne a napi adagomba. és félek hogy hizni fogok töle :s
2010. júl. 28. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez még a csokival együtt sem sok. A koplalásól meg úgyis hízni fogsz majd (mivel alig eszel), úgyhogy akkor már nyugodtan ehetsz csokit minden nap. :)

Egyél inkább naponta ötször, keveset, számold ki, hogy mennyi a kalóriaszükségleted (neten keress rá), és egyél annál kevesebbet max. 500 kalóriával. És mozogj.

2010. júl. 28. 20:05
 4/6 anonim válasza:
jajj! nehogy már számolgasd a kalóriákat! nincs annál kiábrándítóbb!!! egy csokit bárki megehet. az előző válaszoló már leírta amit akartam mondani. napi 5x egyél DE keveset és mozogj sokat. ha meg nem fogysz így hónapok után, akkor ne bánkódj, lehet, hogy neked más a szervezeted.
2010. júl. 28. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:

JAJ, de az agyamra mennek már az ilyen " ma véletlenül egy salátalevéllel többet ettem, ettől elhízom " kérdések.

Istenem, rohadt kevés ez a kaja, gondolom most meg 3 napig nem eszel semmit, nehogy 2 dekával többet mutasson a mérleg.

Miért nem lehet kiegyensúlyozottan étkezni?Ha sportolsz is mellette, meg sem kottyan egy szelet kenyér, vagy neadjisten egy kis csoki!

Miért kell minden falatnál bűntudatot érezni?

Soha nem fogom megérteni az ilyet, nyomorult dolog lehet így élni, kalóriaszámlálás bűvkörében...

2010. júl. 28. 20:39
 6/6 timido ***** válasza:

az én mai menüm :

reggel mártogattam egy szelet kenyeret kakaóba

ebédre pirított leves, rizs és csirkecomb ( pörkölt )

tízórai csirkemell sült.

vacsi pedig nemvolt, mert nem voltma itthon.

ma futottam 3/4 órát.

és jah énis fogyózok.

a tiéd az enyémhez képest elveszik.

2010. júl. 28. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!