Nekem milyen az alakom? Szerintetek hány kiló vagyok? KÉP!
Mindig duci voltam, így nem tudom milyen az alakom. Szerintetek mi lehet? Én almára vagy homokórára tippelek. A valóságban szerintem picit nagyobb a hasam, és vékonyabb a derekam.
És szerintetek hány kilónak nézek ki? 162 cm magas vagyok.
Szerintem nekem 55 kg nagyon kevés lenne.
Anyum pl 165 cm, 59 kg, és nagyon vékony, kivéve persze a hasát amit írtam. Simán mehetne rá 5 kg.
De volt fitness edző kolléganőm. Ő 160 cm, és 61-62 kg. Mindig azt mondogatta, szégyen ha 60 kg alá megy. Persze rajta a 62 kg mind izom, mégsem volt schwarzenegger teste, tök szépen nézett ki. A ti számításotok szerint neki akkor kb 50 kilónak kellene lennie. Hát az csont és bőr lenne, nem lenne szép.
Kérdező, most kár, hogy megszólaltál. A h..lyeség csak úgy ömlött belőled.
A magasságodhoz nem kevés az 55 kg, hanem Normális. Ne anyukádból indulj ki.
Fogyj le, sportolj. Ennyi. A változást úgy is megmutatja a tükörképed.
Azt még elfelejtettem megemlíteni, ha az a nő nem edzene, akkor igen, neki is teljesen normális lenne az 50 kg.
Ezért nincs értelme az összehasonlításodnak. Mivel te nem leszel fitneszedző, sportolni se fogsz rendszeresen, bár remélem hogy tévedni fogok, ezért te nem is leszel izmos. Ergo, a magasságodhoz teljesen megfelelő az a hétköznapi átlagos 55 kg zsír. Majd ha komolyabban edzel, akkor visszatérhetünk a kolléganős példádhoz.
"Azt még elfelejtettem megemlíteni, ha az a nő nem edzene..."
Azt is elfelejtetted megemlíteni, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen genetikai háttere van valakinek. A kérdező esetében az anyukája alkata igenis számít.
Szia!
Szerintem is alma vagy. Én 163 centihez 48kg vagyok,ebből kiindulva te olyan 70-80 között lehetsz:))
Nyilván nem kell ennyinek lenned,mint nekem, de azért ez sem túlzottan sovány, nagyon sokat sportolok, így a fenekem formás,és elég vékony a derekam, azért egy kis mellem is van:D
Neked átlag életmódhoz olyan 55-60 lenne ideális,egészséges szerintem:))
Majd írd meg,hogy mennyi vagy
Egyértelműen alma alkat, ezt homokóraként mondom, én 50 és 80 kg között minden voltam már a 164 centimhez, és bármennyit hízok az alap testalkatom nem változik, a csípőm/combom mindig szélesebb, a mellem mindig nagyobb, és a derekam mindig vékony. Még 80 kilósan is 65 centi körül mozgott a derekam, a hasam lapos volt, nekem minden plusz súly combra/fenékre és mellre megy. Ilyen magassághoz én most vagyok 55 kiló, hidd el, hogy ez pont tökéletes és egészséges.
23/L
66%, azert a te valaszaidbol is omlott a netto hulyeseg...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!