Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nekem milyen az alakom?...

Nekem milyen az alakom? Szerintetek hány kiló vagyok? KÉP!

Figyelt kérdés

Mindig duci voltam, így nem tudom milyen az alakom. Szerintetek mi lehet? Én almára vagy homokórára tippelek. A valóságban szerintem picit nagyobb a hasam, és vékonyabb a derekam.

És szerintetek hány kilónak nézek ki? 162 cm magas vagyok.

[link]

[link]

2020. máj. 2. 07:19
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
14%

Homokóra.

Hogy hány kiló vagy, attól is függ, hogy milyen a csontozatod.

2020. máj. 2. 07:41
 2/39 anonim ***** válasza:
94%

Mivel hasra hízol, ezért csak alma lehet. A homokórák popsira és a felsőtestük felső részére híznak.

Szerintem 78-80 kiló vagy.

2020. máj. 2. 07:46
 3/39 anonim ***** válasza:
56%
74kg
2020. máj. 2. 07:54
 4/39 A kérdező kommentje:

Nem csak hasra hízok sajnos, a csipőm is hatalmas. Meg hátul a hátamon kétoldalt is nagy a háj.

Mert anyukámnak pl teljesen más a testalkata. Neki vèkony a dereka, a csípője, a hátán sincs semmi háj, a hasa viszont olyan mintha mindig terhes lenne. Eddig azt hittem ő az alma alkat.

2020. máj. 2. 07:58
 5/39 anonim ***** válasza:
91%

Nekem alma-körte határának tűnik az alakod. A plusz kilók miatt eléggé csalóka. Súlya 80 kilót mondanék.

Egyébként fiatalnak tűnsz. Nem kéne ezzel megelegedned, mert a túlsúly rengeteg problémát vonz maga után.

2020. máj. 2. 08:08
 6/39 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem 70-75 körül lehetsz.

Fogalmam sincs az alkatokról, de ez egy jó alkat csak na..kicsit összeszedted magad..

Nem kéne sok odafigyelés hofy lemenjen az a pár kiló.

Szerencsés vagy mert öltözködéssel is sokat lehet kompenzálni.

Van olyan alkat aki ugyanilyen súllyal tök formátlan .

2020. máj. 2. 08:29
 7/39 anonim ***** válasza:
81%

Nem akarlak megsérteni, megnéztem újra a képeket, a másodikon a hátad egy egyenes csík, a hasad kidudorodikc a combodon jobban le van tapadva a zsír, ami azt jelenti, hogy ott van mire tapadnia, tehát ott izom is van.

Tipikus alma alkat, ott röcög a laza zsír nagy kupacban, ahol nincs izom, ez pedig a hasad. Csípőn alig van, csak ráfolyik a hasad a felső részére, ezért gondolod, hogy az csípő.

Almál könnyen izmosodnak lábra, könnyen híznak hasra, a hátuk meg egyenes, mert a hasi zsírt valaminek ellensúlyoznia kell, ott is izmosak.

Továbbá anyukád szült, kinyúlt méh, megnyúlt bőr, lazább kötőszövetek, te is úgy fogsz festeni, ha nem változtatsz.

2020. máj. 2. 08:47
 8/39 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is inkább alma alkat, és én max 75kgra tippelek. Detto így néztem ki mielőtt le nem fogytam.
2020. máj. 2. 09:04
 9/39 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem 80-85 kg lehetsz.

Egyél kevesebbet és kezdj el otthon tornavideókra tornázni.

2020. máj. 2. 09:13
 10/39 anonim ***** válasza:
66%

Itt nem a kilóval van baj hanem hogy egyáltalán nem szoktál sportot még csak nézni sem.

Miért nem mozogsz valamennyit, el cvagy puhulva, hízva rendesen.

2020. máj. 2. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!