Nekem milyen az alakom? Szerintetek hány kiló vagyok? KÉP!
Mindig duci voltam, így nem tudom milyen az alakom. Szerintetek mi lehet? Én almára vagy homokórára tippelek. A valóságban szerintem picit nagyobb a hasam, és vékonyabb a derekam.
És szerintetek hány kilónak nézek ki? 162 cm magas vagyok.
Homokóra.
Hogy hány kiló vagy, attól is függ, hogy milyen a csontozatod.
Mivel hasra hízol, ezért csak alma lehet. A homokórák popsira és a felsőtestük felső részére híznak.
Szerintem 78-80 kiló vagy.
Nem csak hasra hízok sajnos, a csipőm is hatalmas. Meg hátul a hátamon kétoldalt is nagy a háj.
Mert anyukámnak pl teljesen más a testalkata. Neki vèkony a dereka, a csípője, a hátán sincs semmi háj, a hasa viszont olyan mintha mindig terhes lenne. Eddig azt hittem ő az alma alkat.
Nekem alma-körte határának tűnik az alakod. A plusz kilók miatt eléggé csalóka. Súlya 80 kilót mondanék.
Egyébként fiatalnak tűnsz. Nem kéne ezzel megelegedned, mert a túlsúly rengeteg problémát vonz maga után.
Szerintem 70-75 körül lehetsz.
Fogalmam sincs az alkatokról, de ez egy jó alkat csak na..kicsit összeszedted magad..
Nem kéne sok odafigyelés hofy lemenjen az a pár kiló.
Szerencsés vagy mert öltözködéssel is sokat lehet kompenzálni.
Van olyan alkat aki ugyanilyen súllyal tök formátlan .
Nem akarlak megsérteni, megnéztem újra a képeket, a másodikon a hátad egy egyenes csík, a hasad kidudorodikc a combodon jobban le van tapadva a zsír, ami azt jelenti, hogy ott van mire tapadnia, tehát ott izom is van.
Tipikus alma alkat, ott röcög a laza zsír nagy kupacban, ahol nincs izom, ez pedig a hasad. Csípőn alig van, csak ráfolyik a hasad a felső részére, ezért gondolod, hogy az csípő.
Almál könnyen izmosodnak lábra, könnyen híznak hasra, a hátuk meg egyenes, mert a hasi zsírt valaminek ellensúlyoznia kell, ott is izmosak.
Továbbá anyukád szült, kinyúlt méh, megnyúlt bőr, lazább kötőszövetek, te is úgy fogsz festeni, ha nem változtatsz.
Szerintem 80-85 kg lehetsz.
Egyél kevesebbet és kezdj el otthon tornavideókra tornázni.
Itt nem a kilóval van baj hanem hogy egyáltalán nem szoktál sportot még csak nézni sem.
Miért nem mozogsz valamennyit, el cvagy puhulva, hízva rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!