Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nekem milyen az alakom?...

Nekem milyen az alakom? Szerintetek hány kiló vagyok? KÉP!

Figyelt kérdés

Mindig duci voltam, így nem tudom milyen az alakom. Szerintetek mi lehet? Én almára vagy homokórára tippelek. A valóságban szerintem picit nagyobb a hasam, és vékonyabb a derekam.

És szerintetek hány kilónak nézek ki? 162 cm magas vagyok.

[link]

[link]

2020. máj. 2. 07:19
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb. olyan magas vagyok, mint te, jelenleg 73 kiló, de nekem közel sem ilyen nagy a hasam. Én inkább combra, fenékre hízom. Szerintem legalább 75-80 kiló lehetsz.
2020. máj. 2. 09:51
 12/39 anonim ***** válasza:
64%

80 kg körül.

Ne haragudj, de ez a vékony tanga nagyon előnytelen, bevág a csípődnél, a hasad is jobban kiemelni. Inkább magasderekú fazont választanék, abból is vannak nagyon csinos, szexi darabok.

2020. máj. 2. 09:56
 13/39 anonim ***** válasza:
76%

Jajj, azt a tükröt meg kéne takarítani, de nagyon.

Szerintem is olyan 80 kiló körül lehetsz. Ha összejön két oldalnyi válasz, elárulod, mennyi az annyi? :D

2020. máj. 2. 10:31
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, írd már meg hány kiló vagy!
2020. máj. 2. 10:37
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus alma.

75-80 kg.

2020. máj. 2. 11:01
 16/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Nagyra értékelem hogy igazat mondtatok, és senki nem disznózott le :D

Régóta gyakorizok, és meg kell mondani, ez volt az első olyan kérdésem (bármelyik kategóriát nézve) amiben nem volt sem veszekedés, sem egymás pocskondiázása.

Egyébként 82 kg vagyok. Örülök hogy átlagban nem néztetek ennyinek, bár élőben persze más az ember mint fotókon.

A tükröt pedig ma le fogom takarítani, ígérem :D

2020. máj. 2. 11:05
 17/39 anonim ***** válasza:
31%
Tok mindegy, milyen alkat vagy, nem fog elobb eltunni az a zsir, ha a nok lapjan osszeirt ilyen-olyan alkatdietakat kovetsz.
2020. máj. 2. 11:07
 18/39 A kérdező kommentje:
#10 -es válaszra reagálnék annyit, hogy igaz "rendes" sportot nem sportolok, viszont naponta 1 órát sétálok a kutyával (és az rendes tempós séta, nem lődörgés), valamint a munkahelyemen félig irodai, félig közepes fizikai munkát végzek.
2020. máj. 2. 11:09
 19/39 A kérdező kommentje:

#17 nem olvasok és követek ilyem diétákat, egyszerűem kíváncsi voltam mások véleményére.

Egyébként van egy betegségem,ami miatt muszáj egyfajta "diétát" követnem.

2020. máj. 2. 11:13
 20/39 anonim ***** válasza:
84%

Én olyan 74-77 kiló közöttire tippelek.

alma alkat vagy egyértelműen.

2020. máj. 2. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!