Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok hizni!? SOS

Nem tudok hizni!? SOS

Figyelt kérdés

170cm vagyok és csupán 45 kg és 20/L.

1.5 hónapja rá vagyok állva,hogy el szeretnék hizni,voltam orvosnál és mondta h egészséges vagyok:)

szóval másfél hónapja eszem sok-sok zsiros kaját,chipset,colát,pizzát,kekszet,csokit mindent tortát,fagyit irdatlan mennyiségben..

gyak napi közel fél kiló édességet néha többet is csak legyek már 55kg..nos eddig hiztam 150 dekát=/ valami tipp?

Nem merek strandolni,már nyár vége van és ajj..midnen csontom kilóg,borzasztó..:'(

2010. júl. 28. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Nee, ezeket ne zabáld, mert hiába, hogy nem hízol tőlük, attól még rohadt egészségtelen. Ezektől tényleg ELhízhatsz csak, nem pedig simán hízhatsz. Sport esetleg?
2010. júl. 28. 17:33
 2/10 A kérdező kommentje:

Sokat spotoltam,de most nem csinálok semmit direkt:D

elég 'izmos' vagyok de vézna is..kilátszanak a bordáim és a "kockás hasam is' ami lapos-.- szóval érted..nem tudom mit csinálhatnék még:(

2010. júl. 28. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha lehetséges a zsírátültetés, akkor szívesen segítek. :) Igaz, hogy a barátnőmnek tetszik a pocakom, de nekem már kevésbé. Akárhogy koplalok, sehogy se tudok fogyni. Igaz, hogy még a strandra kimerészkedek, de egy 10 kg mínusszal szívesebben mennék. Valaki hízni nem tud, valaki fogyni. Sajnos ez van... 178/90 26/F
2010. júl. 28. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
mindenesetre szivesen cserélnék veled :) egyél sok krumplit/rizst/teljes kiörlésű kenyeret (élettanilag jobb mint a fehér, azért mondom) meg sok sok gyümölcsöt
2010. júl. 28. 17:43
 5/10 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, 165/40... Te szoktál magadra normális göncöket találni?:/
2010. júl. 28. 18:00
 6/10 anonim válasza:
Én is hízni szeretnék :( pont annyi vagyok mint te ! 170cm 45 kg csak én 16/L
2010. júl. 28. 18:13
 7/10 anonim válasza:

Nekem a dietetikus ezt ajánlotta:

Reggeli: teljes kiőrlésű kenyér, felvágottal. Kis csokoládé.

Tízórai: Gyümölcs v. tejtermék. + Kis édesség.

Ebéd: Bármi (főzelék, húsok) + kis édesség.

Uzsonna: u.a, mint a tízórai.

Vacsora: u.a, mint a reggeli vagy virsli, esetleg főtt étel.

Ezen kívül olajos magvak, margarin.

Hozzátenném, hogy nekem még azt is mondta, hogy kerüljem a fehérlisztes dolgokat és a nádcukorral, mézzel készült termékeket válasszam inkább.

2010. júl. 28. 18:36
 8/10 anonim válasza:
Istenem de jó nektek. :D
2010. júl. 28. 18:37
 9/10 A kérdező kommentje:

26os farmert hordok:D

hát normális ruhát?Ha van XS,akkor kb igen:D

De ez milyen már?!gyerek osztályon jó rám minden majdnemXDDD

2010. júl. 28. 19:07
 10/10 anonim válasza:
Látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával :D Én is a gyerekosztályon találok magamra ruhát.. :$ és ez 22 évesen elég cikinek érzem :D 44 kg vagyok és nem tudok hízni pedig tészta kenyér. csoki. rizs. zsír.. szinte csak ezeket eszem :D de semmit.. én is voltam már orvosnál.. már teljes körü kivizsgálást csináltak de semmit nem találtak .azt mondták alkati kérdés.. hát sajnos ez van.. :S én 4 éve 1 dekát se tudok magamra felszedni.. lehet hogy sajnos te is ilyen tipusú vagy.. :S de azért még mindig próbálkozom.. ha találok valamit végre ami bejött nekem akkor majd írok neked.. :) de ha azóta sikerült találnod valami megoldást.. irhatnál :) és sok sikert hozzá :)
2011. jún. 10. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!