Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen kajákat felejtsek el?

Milyen kajákat felejtsek el?

Figyelt kérdés
Teljesen egészségtelenül étkezem, szeretnék fogyni, vettem már bérletet egy edzőteremben, de tudom, hogy nagyon sokat számít az étkezés is. Próbálkoztam már többször a cukrot kb teljesen elhagytam az étrendemből. Előre is köszönöm!
2020. ápr. 30. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell elfelejteni, viszont a kalóriamennyiséget meg kell határozni.
2020. ápr. 30. 18:23
 2/5 Bzs03 ***** válasza:
12%

Cukor-edesseg, cukros udito, kesz mizliszeletek, muzlipelyhek, aszalt gyumolcs...

Mindenfele feldolgozott termek

Buzaliszt(teljes kiorlesu se)

Minden feher lisztes cucc(pekaru, teszta..)

Telitett zsirsavak

Disznosagok

Tejtermekek

2020. ápr. 30. 18:45
 3/5 anonim válasza:
100%

Szerintem a gyorskaját felejtsd el, egy adagban több a kalória mint egy normális egy napi étrendben. A tejcsoki helyett étcsokoládét javaslok, és bár mondhatják, hogy semmi értelme, akkor is kevesebbet fogsz enni belőle. Ha szereted a zöldségeket és gyümölcsöket, akkor egyél abból minél többet. Ugyanígy a fehér húsból és halból, tojásból is (persze az utóbbi kettőt sokan nem szeretik, így attól még ha ezeket nem eszed meg, nem dől össze a világ). A cukros üdítőket (és energiaitalokat!) is hagyd el, nem csak a cukortartalma miatt, hanem mert teljesen tönkreteszi a szervezeted. Én emellett még javasolnám a kenyérfélék váltakoztatását. Ez nem azt jelenti, hogy fúj fehér kenyér, hanem, hogy legyen köztük többféle is.

A teljes cukormentes életmódot nem ajánlom, inkább legyen egy kevés cukorveviteled, mint hogy a szervezetedre hosszú távon káros édesítőszereket használd.

Ugyanígy nem ajánlatos az állati eredetű táplálékok elvetése sem (bár nagyobb eséllyel helyettesíthető növényi eredetű élelmiszerekkel, mint az előző esetben) .

A legnagyobb hangsúly a változatosságon és a mértékletességen van, egy "diéta" sem alkalmazható rendesen egyik napról a másikra, emellett valakinek ez válik be, valakinek teljesen más, viszont nagy általánosságban ez az alap.

Remélem, tudtam segíteni.

2020. ápr. 30. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
#2 szerint akkor kb.semmit ne egyél.É a saját tapasztalatomat tudom leírni.Napi 1000 kalória.Nincs vacsi,csipsz,édesség és üditő.Ezeken kívül mindent ettem,csak kevesebbet.1 év alatt -26kg
2020. máj. 2. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondom: ne egyél cukrot, lisztet, zsírt. Ne igyál cukros üdítőket és alkoholt se. Teát is cukor nélkül. És ha sikerült lefogyni, akkor is számold a kalóriákat, nehogy visszahízz.
2020. máj. 3. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!