Jól csinálom, jól ettem ma?
Figyelt kérdés
Reggelire nestlé fitness gyümölcsös gabonapelyhet, tízóraira zsírszegény gyümölcsjoghurtot, ebédre szecsuáni csirkét ettem barna rizzsel, vacsorára 2-3 barackot fogok enni. (Ez összesen 1200 kalória körül van.) Zöld teát iszom és sok vizet. Emellett tornáztam (a húszperces rubintrékákból egyet végig, kettőt félig). L/168/59, 6-7 kilót szeretnék fogyni, nem gyorsan, hosszú távra tervezek, heti 1, másfél kilót szeretnék leadni, a lehető legkevesebbet izomból. Mert az kell. Utánaolvastam mindennek alaposan, de elég kezdő vagyok még így is, szóval véleményeket szeretnék, jól csinálom-e, ha nem, mit rosszul. Köszönöm!2010. júl. 28. 15:21
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, köszönöm!
Utolsó, egyrészt nem vagyok tini :), másrészt tisztában vagyok a testzsírszázalékommal és azzal is, mi a normális. Meg azzal is, mi vezetett ide és min akarok változtatni. A kérdés a minőségre irányult, nem pedig alapvető kritikát kértem... illetve persze elfogadom, csak nem szükséges.
2010. júl. 28. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!