Jól csinálom, jól ettem ma?
Reggeli: máris szar, nézd meg a dobozon a kalóriatartalmat. Ennél jobban is felhasználhatnád azt a kalóriamennyiséget.
Ebéd: elmegy, bár a szecsuáni elég necces, ha kínaiban vetted, akkor tele van cukorral meg egy csomó rejtélyes dologgal, ha üvegesből csináltad, akkor műanyaggal, adalékkal meg tartósítószerrel.
A barackot edd meg délután, és vacsorázz normálisan: egy tál saláta valami hússal vagy sajttal.
Egyrészt vacsorázni kell, másrészt egész nap nem ettél friss zöldségeket.
zöldséget nem ettél a gyümölcsös gabonapehely helyett pedig ehettél volna inkább egy kis szendvicset (kenyér, sonka, sajt, főtt tojás, zöldség!!) egy bögre zsírszegény tejjel
szerintem a többi oké, mellesleg a 6-7 kiló mínuszt soknak találom, elég lenne 3-4 is, de ez már a Te döntésed...
reggeli kb 200 volt, a szecsuánit üvegesből csináltam, de adalékanyagmenteset vettem, erre figyelek :) igazából olyasmiből szeretnék jót, kevesebbet enni, amit szeretek is, azért írtam, hogy hosszabb távra tervezek, zöldséget is többször eszem, mint nem, persze mondtam, kezdő vagyok, megpróbálok majd figyelni azokra, amit írtatok.
:)) popcornt meg csak mozihoz.
6-7 kilót leadni már túlzás, egyél rendesen és sportolj! egy-két hónap alatt beáll a rendes testsúlyod. Heti fél kiló az ideális a te testsúlyodnál, másfél már nagyon sok! (plusz mivel edzel, a tényleges zsírveszteséget nem fogod észlelni, mivel izmot formálsz...bár a kajákat elnézve csoda, ha lesz miből)
Sportoláson értem azt, hogy heti hatszor edzel: egy óra biciklizés VAGY egy óra úszás VAGY fél óra futás.
Műanyag szarokat hagyd el! Értem ezen a nestlé vackát, inkább vegyél bioboltban zabot és azt tejjel-mézzele gyed...zsírszegény gyümölcsjoghurt helyett natúrt vegyél és bele valódi gyümidarabkákat vagdalj...
A vacsora kevés, jobb ötlet lenne némi sajt/husi/tojás salival. (különben már éhezni fogsz elalváskor...)
Ebédről a többiek már elmondták a véleményüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!