Ma kezdtem neki a 90 naposnak. Reggelire ettem egy narancsot és egy banánt. Délre főtt tojást kis sajtal és egy pohár tejjel. Estére ugyanez csak kevesebb, jól csinálom?
Figyelj, a diéta működik. Csak néhány jó tanács:
- a gyümölcsöket ne keverd, vagyis vagy 2 banán, vagy 2 narancs.
- ebédre egyél egy jó tányérnyit, és este annak a felényit...
Tudod mit, ha bővebben érdekel, küldj egy mail címet.
Tavaly 70 napig csináltam a 90 napos diétát, 70 nap alatt 6 kg-ot fogytam. Szerintem ez jó eredmény, ahhoz képest, hogy nem csináltam végig.
Most három hete csinálom (szeretném végig csinálni), és már 4 kg-ot fogytam.
Mivel a szétválasztás a lényeg ennél a diétánál, így a javaslatom a következő:
A gyümölcsöt csak gyümölcsnapon egyed. Amennyi beléd fér, de csak ezen a napon.
Főtt tojást és sajtot csak fehérje napon egyél.
Nézz utána a 90 napos diéta oldalon.
Én soha nem keverem a napokat, mindig úgy csinálom, ahogy elő van írva. Így érsz el látványos eredményt.
Tornázni is kell mellette, de nem megerőltető gyakorlatokat. Ennek is utána tudsz nézni a honlapon.
Amiért szét kell választani (egészségügyben dolgozom, utána kérdeztem az orvosoktól, de a honlap is alátámasztja): különféle ételek emésztésekor, különféle emésztő enzimek keletkeznek a gyomorban. Ezért nem jó, ha gyümölcsöt eszel reggelire, estére főtt tojást, sajtot és tejet iszol. A gyümölcsöt gyümölcs napon egyed, a tejet, sajtot, tojást, pedig fehérje napon.
Remélem tudtam segíteni.
Mindig ugyanazt egyél reggelire is, mint amit délben és este. Este 6 után, ha nem gond, ne egyél. De ha nem bírod ki, mindig ugyanazt egyél. Pl. ha reggel tojást eszel, akkor próbáld meg, hogy délben is azt eszel. De nem fontos, hogy tojás legyen. Fehérje napon ehetsz tojást, húst, sajtot, tejfölt.
Gyümölcsöt csak gyümölcs napon egyél, amennyi beléd fér. Ha éppen gyümölcsöt reggelizel minden nap, nem olyan nagy baj, de ha fehérje nap van, akkor inkább egyél fehérjét, és ne gyümölcsöt.
Ha letelik a 90
Bocs. Az előbb véletlenül elküldtem egy félbehagyott levelet, most folytatom.
Tehát, ha letelik a 90 nap, akkor 90 napig reggelizz gyümölcsöt. A legbiztosabb, ha megnézet a Mindmegette. hu weboldalt, ott mindent megtalálsz, amit erről a diétáról tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!