Ma kezdtem neki a 90 naposnak. Reggelire ettem egy narancsot és egy banánt. Délre főtt tojást kis sajtal és egy pohár tejjel. Estére ugyanez csak kevesebb, jól csinálom?
Tedd azt, amit jónak látsz. Már több válaszomban kifejtettem hol járj utána a 90 napos diéta lényegének. Ez egy fórum, tehát jogunk van a vélemény nyilvánításhoz, én azonban nem hiszek mindenkinek, szerintem fontos, hogy alaposan utána nézz ott, ahol ezt a legjobban tudják.
Nekem működik, mert mindent betartok, amit kell. Ja! és nem éhezem egyáltalán, mint az általános fogyókúráknál más emberek.
Nem! Nem csinalod jol!
90 napos dieta, egy nagy szar! Meg az osszes N ideig tarto dieta.
Gondolj bele, 3 honapig jo kajat eszel, es lefogysz olyan sulyra ami passzol a korodhoz nemedhez magassagodhoz. 90 nap leteltevel, hogy lefogytal X kg-t, elkezded ujra enni az eddigi kajaidat, es fehizol megint...
Barmit lehet enni amit megkivansz, csak nem tonnaszamra... ennyi.
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!