A futás semennyit nem vékonyít?
A fogyás nem azt jelenti, hogy onnan fogysz, ahonnan szeretnél. A szervezeted ezt nem veszi figyelembe :) Nyilván sejted, hogy itt a kalóriabevitel is számít, tehát ha nem megfelelően táplálkozol, akkor csúnya hízás lehet a vége. A lényeg: következetesen kevesebb kalóriabevitel, mint amit elhasználsz. Nem kell körfogatot nézni, nem kell súlyt sem, csak egyszerűen dolgozni. Azt gondolom, hogy a futással kompenzálni akarod a bevitt többletkalóriát, viszont a kettő nincs egyensúlyba. Nem lesz így jó. Tudom, hogy nem vagyok sóbertnorbi, de megcsináltam 1 hónap alatt már -30 kilót szobabiciklivel és diétával, csak elszántságból.
De tudnod kell, hogy a végén állni alig bírtam. Minden hétköznap, meló előtt hajnal 4-kor fogtam a szobabiciklit, és a legkönnyebb fokozaton letekertem egy órát, mert azt olvastam, hogy hajnalba más az anyagcserecucc. Napközben 6-7 alkalommal ettem, 5-10 dekányit, de mindenből, ami nem hízlal, nem zsíros, nem cukros. Káposzta ezerrel :D De fontos, hogy inkább legyen MINDEN, még ha túl szénhidrátos vagy zsíros is, mint egyoldalú. Vannak vitaminok, aminek kell a zsír, a szénhidrát pedig óhatatlan. Szóval mindenből, sokszor, keveset. És ne mérd magad, csak egy hónapban egyszer. Ja, és sok víz! Sok! Kitartás!
Állóképességet nagyon jól fejleszti. Vékonyít, de inkább az izomzat erősödik. Ezért lehet vastagabb a combod.
Fontos: Ha ezt komolyan veszed akkor heti 4-5 alkalommal menj futni, vagy ahogyan az időd engedi, és rendszeresen, mert így fogsz eredményt elérni.
A táplálkozáshoz pedig annyit, hogy a pihenő napokon kevesebbet edzős napokon pedig kicsit többet egyél.
Javaslom az olyan ételeket, amelyek laktatóak, viszont alacsony kalóriájú.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!