Hogyan tudnék kb 5 kilót fogyni 1 hét alatt?
5 kiló felesleg van rajtam(legalább)ami nagyon zavar!Nem szeretnék semmilyen diétát hisz nem tudom megvalósítani,ugyanis csak azt engedik ha mozgással fogyok le,viszont nincs tobb idom egy nap mint fel ora,es csak egy hetem van lefogyni:/
Valaki valami tipp/tapasztalat?
Háboroghatsz kérdező, de igazuk van. Hülye kérdésre hülye válasz.
Amúgy matematikailag sem lehetséges. Ha 2000 kcal-val számoljuk a szervezeted fogyasztását, akkor 0 étkezéssel is 2 kg mehet le maximum. 5000 kcal-nak kellene lennie a fogyasztásodnak, hogy meglegyen az 5 kg totális éhezéssel. Ezt nem tudod kivitelezni. Mozgással sem.
Persze, ha idáig dugulásod volt lent, és kellően hidratált vagy, akkor egy kiadós ürítéssel, és rakat vízhajtóval egész jó eredményt mutathat a mérleg. De ez nem fogyás, csak súlyvesztés.
Másrészt, ha lehetséges is lenne, mi értelme? Ilyen gyors fogyással rosszabb lesz a testősszetételed, zsírosabb, alaktalanabb, formátlanabb leszel csak. Szerintem is inkább vágd le a lábad, ha ennyira ragaszkodsz az 5 kg mínuszhoz, mindegy, milyen áron.
egyértelmű hogy egy idióta a kérdező
azért is mondtam hogy amfetamin(mondjuk az működne)
"nem szeretnék semmilyen diétát"
EZ EGY IDIÓTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!