Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Főtt kukorica hízlal? Kb...

Főtt kukorica hízlal? Kb mindenki mást mond

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
45%

Ha megeszel egyet belőle vagy urambocsá' kettőt, még nem fogsz elhízni.

Nyilván nem minden nap eszed. Mellesleg jobb, mintha egy krémest ennél, mivel zöldség :D

2010. júl. 27. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem azt mondták hogy jobban hizlal mint a hamburger.
2010. júl. 27. 20:24
 3/10 A kérdező kommentje:
nekem mondtak olyat, h "gondolj bele ezzel hízlalják fel a disznókat" valaki meg aztmondta, h nem hízlal mivel zöldség, és nekünk embereknek teljesen másként reagál rá a szervezetünk mint a disznóknak..
2010. júl. 27. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
SZÉNHIDRÁT. Tehát ha nem mozgod le, akkor igen, hízlal!
2010. júl. 27. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy jobban hízlal, mint a hamburger. Tény, hogy szénhidrát, de...

- ha ezt eszed vacsorára, nem a hamburgert (sült krumplit, kólát...), sokkal jobb

- ha ezt eszed nasinak, nem egy zacskó chipset, sokkal jobb

- ha mindent megeszel, majd desszertnek eszel 5 cső kukoricát, az igen, hízlal

2010. júl. 27. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:

a disznókkal ellentétben az emberek nagy része a főtt kukoricának jó részét meg sem tudja emészteni...

tegyél rá egy adag fokhagymás vajat és egyél mellé egy szelet húst ;)

2010. júl. 27. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
a disznók is ettől híznak...--->hízlal
2010. júl. 28. 01:09
 8/10 anonim ***** válasza:

azért egy csőtől nem fog elhízni

én úgy szoktam h megfőzöm, ha kívánom akkor megeszem de ha nem, akkor csinálok hozzá rizts+pároltrépát, összekevrem és csirkemellel megeszem

elvégre van benne azért vitamin is

ez olyan mint a banán ha egy-két héten megeszel belőle egyet nem lesz tőle semmi bajod

mindent mértékkel és nem lesz semmi baj:)

2010. júl. 28. 09:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A disznót nem hizlalja, mint ahogy a tyúkokat sem az hizlalja okosok, hanem a TÁP amit mellé kapnak.

A kukorica zöldség, ami lehet nem fogyókúrás, nem zsírégető, de nagyon finom, és ha nem 5 csövet eszünk belőle és jólesik, akkor egészségetekre!

Amúgy ez az egész hülyeség.

Régen mit ettek az emberek????

Szalonna, kenyér, hagyma, meg amit megtermeltek és nem voltak kövérek, míg aktívan éltek, itt értem azt, hogy kinn dolgoztak a földeken, a ház körül.

Szóval nyugodtan egyél meg egy cső kukoricát, aztán mozogj, dolgozz, szexelj és már nem is hizlal.

Én is zsíroskenyéren nőttem fel, mert szegények voltunk, de nem híztam el, mert egésznak mozogtunk, foci, futás, csavargás, meló a borsóföldöm, a málnásban, az eperföldön.

A nagyfiamnál figyeltem mit eszik, mégis duci volt, a kicsi kétpofára zabálja a zsíroskenyeret és izmos csinos.

Szeressétek magatokat 5 kiló plusszal is.... van eki egy életen át boldogtalan a hülye sikertelen fogyózás miatt.

egyik ember ilyen, a másik olyan. BOLDOG LEGYÉL? AZA FONTOS.

2010. júl. 28. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:

1 cső kukorica 100 kcal körül van.

Hogy hízlalna már? :)

2010. júl. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!