Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jázmin rizst ehetek? És ezen...

Szmuki kérdése:

Jázmin rizst ehetek? És ezen kívűl még mit egyek? (a többi lentebb)

Figyelt kérdés

Vettem sok-sok fagyasztott zöldséget,halakat,garnélát,gerslit,gurgurt,jázminrizst

Majd még csirkemellet szeretnék venni,de semmi más öetem nincs kaja terén.

Nagyon szigorú diétába mi az ami belefér?

2020. ápr. 16. 15:30
1 2
 11/15 SZücsöm ***** válasza:
100%

9 vitatkozhatunk ezen csak az a probléma hogy angol nyelvű kutatások alapján "írom" azt amit írok. ( kb 2 éve olvastam ha megtalálom akkor utólag be is linkelem)

Konkrétan kontroll csoportokon mérték a vércukrot stb és úgy jött ki az amit állítok.

Konkrétan szintén csak akkor írták hogy kerülni kéne a magas glikémiás indexes ételeket ha beteg vagy. Ebben az esetben ha cukorbeteg.

Elhinni meg azért hiszem el amit a kutatás állít mert

magamon is ezt tapasztaltam hogy amíg kiegyensúlyozott és egészséges az étrend addig csak 2 dologgal kell törődnöd. Íz,Ár

2020. ápr. 17. 10:52
 12/15 SZücsöm ***** válasza:
100%
De amúgy nem baj nem lesz belőle ha megvonod a lisztet cukrot. Csak ha ezekre nem vagy "alergiás" akkor ne várd hogy emiatt tovább élj. Az elképzelhető hogy így gyorsabban fogsz fogyni mert olyan alternatívákat fogsz így enni amiben kevesebb a kalória.
2020. ápr. 17. 10:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

6. Kérek forrást, hogy ugyanolyan lassan szívódik fel adott mennyiségű egyéb tápanyaggal a fehér rizs, mint a basmati szintén az adott mennyiségű egyéb tápanyaggal. Írni bármit lehet, de a számok beszêlnek.

De mondok még jobbat a kérdezőnek, a legjobb ha LCHF étrendet követ és elhanyagolható mennyiségű szénhidrátot visz be, és nem fog számítani a több száz gramm hús és zöldség mellett a falatnyi gabona.

2020. ápr. 17. 13:28
 14/15 SZücsöm ***** válasza:
2020. ápr. 17. 18:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, átolvasom őket :)
2020. ápr. 17. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!